Transfer haberleri | Fenerbahçe, Bora Aydınlık'ı Hull City'ye kiraladı

02.09.2023 - 08:37 | Son Güncellenme: 02.09.2023 - 08:47

Ligde ve Avrupa'da başarılı sonuçlar elde eden Fenerbahçe, 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Bora Aydınlık'ı İngiliz ekiplerinden Hull City'ye kiraladı...

Transfer haberleri | Fenerbahçe, Bora Aydınlık'ı Hull City'ye kiraladı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında yarın akşam saat 21.45'te MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Bora Aydınlık'ı İngiliz ekiplerinden Hull City'ye kiraladı.

Bora Aydınlık, Hull City'ye kiralandı

Sarı-Lacivertli ekipten transferle ilgili yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen futbol A takımımızda, akademimizden yetişen oyuncularımızdan Bora Aydınlık İngiltere’nin Hull City Kulübü'ne bir yıllığına kiralanmıştır. Genç oyuncumuza başarılı bir sezon dileriz" denildi.

Bora Aydınlık kimdir?

ABD'nin Miami şehrinde doğan 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu futbola Fenerbahçe altyapısında başladı ve sırasıyla U16 ve U19 formalarını giydi.

İlgini Çekebilir
Aslan, Antep deplasmanında! İşte muhtemel 11'ler...
Habere Git

Uluslararası düzeyde ABD veya Türkiye'yi temsil etme hakkına sahip olan kanat oyuncusu, Türkiye U16, U17 ve U19 Milli Takımı'na seçildi. U19 ile 2 karşılaşmaya çıktı ve 18 dakika sahada kaldı.

Zenit'e gol attı

Genç oyuncu Fenerbahçe'nin Rus ekibi Zenit ile sahasında karşılaştığı ve 2-2 berabere bittiği hazırlık karşılaşmada da 1 gol atma başarısı göstermişti.

İlgini Çekebilir
Fırtına Paşa'ya koptu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler