G.Saray sol bek hamlesini yaptı! Yıldız futbolcu imzaya geliyor

26.08.2024 - 10:15 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 10:26

Transfer haberleri. Derrick Köhn'ün performanstan memnun olmayan Galatasaray, Fransa Ligi'nde Monaco'da forma giyen Ismail Jakobs ile anlaşma sağladı.

G.Saray sol bek hamlesini yaptı! Yıldız futbolcu imzaya geliyor

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında yarın İsviçre'nin Young Boys takımı ile sahasında karşılaşacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Sol bek hamlesi

Derrick Köhn'ün son maçlarda gösterdiği performanstan memnun olmayan sarı-kırmızılılar, bu bölgeye transfer yapmak için harekete geçti.

Galatasaray, Ismail Jakobs ile anlaştı

Sol bek arayışlarını sürdüren yönetim, aradığı oyuncuyu Fransa'da buldu. Bir süredir Monaco ile görüşme halinde G.Saray yönetimi Ismail Jakobs ile anlaşmaya vardı. Okan Buruk'un da onayından geçen sol bek oyuncu, önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk 11'de değişikliğe gidiyor! Batshuayi, Icardi...
Habere Git

Senegalli oyuncu için geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmelerden beklenen sonucu alamayan yönetim, masadaki pazarlıkların ardından bu transferde mutlu sona çok yakın.

Galatasaray'ın teklifi

Fanatik'te yer alan bir habere göre, Galatasaray yönetimi, kiralama bedeli olarak 2 milyon Euro önerirken, satın alma opsiyonu 7 milyon Euro civarında olacak.

Görüşmeler sürüyor

Toplam bonservis bedeli konusunda kapıyı 15 milyon Euro'dan açan Fransa devi Monaco ile anlaşma için görüşmeler devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Uduokhai'nin Beşiktaş'a maliyeti belli oldu! İşte kazanacağı ücret
Habere Git

Ismail Jakobs olumlu yanıt verdi

Tarafların en kötü ihtimalle 2+9 milyon Euro'ya el sıkışma ihtimali de var. Geçtiğimiz günlerde Fransız basınında yer alan haberlere göre; 25 yaşındaki Ismail Jakobs'un da Galatasaray'ın teklifine olumlu yanıt vermiş durumda ve kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

2023-2024 sezonu performansı

Hızı ve savunmadaki aksiyonlarıyla dikkat çeken Ismail Jakobs, geçtiğimiz sezon Monaco ile 23 maçta forma giydi ve 1 gol - 2 asist katkısında bulundu.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olan 25 yaşındaki sol bek oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler