Felix Uduokhai'nin Beşiktaş'a maliyeti belli oldu! İşte kazanacağı ücret

26.08.2024 - 09:22 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 09:30

Transfer haberleri. Beşiktaş'ın kadrosuna katmayı planladığı Felix Uduokhai, İstanbul'a geldi. Alman futbolcunun sözleşme detayları da belli oldu. İşte detaylar.

Felix Uduokhai'nin Beşiktaş'a maliyeti belli oldu! İşte kazanacağı ücret

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın kadrosuna katmayı planladığı Alman futbolcu Felix Uduokhai, dün gece İstanbul'a geldi.

Siyah-beyazlı kulüple transfer görüşmeleri yapmak için Almanya'nın Münih kentinden uçakla İstanbul Havalimanı'na gelen 26 yaşındaki savunma oyuncusunu kulüp yetkilileri karşıladı.

Havalimanında açıklamada bulunmayan Uduokhai, Beşiktaş atkısı ve kartal işareti yaparak basın mensuplarına poz verdi. Alman futbolcu, İstanbul Havalimanı'nın ardından konaklayacağı otele hareket etti.

Sözleşme 1+3 yıllık

Alman basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş'ın, satına alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katacağı 26 yaşındaki savunma oyuncusuyla 1+3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. 1 yıllık kiralama için Alman ekibine 500 bin Euro ödenecek.

Bundesliga ekibinden kiralanan başarılı savunmacının mukavelesinde zorunlu satın alma maddesi de yer alacak.

Satın alma opsiyonu 5 milyon Euro

Kulüpler arasındaki zorunlu satın alma sözleşmesine göre siyah-beyazlılar sezon sonunda 5 milyon Euro ödeyerek başarılı futbolcunun bonservisini de alabilecek.

Beşiktaş'tan kazanacağı ücret

Felix Uduokhai'nin kazanacağı ücrette belli oldu. Buna göre Alman futbolcuya senelik 1,7 milyon Euro garanti ücret ödenecek.

Kulübü Augsburg ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 26 yaşındaki savunma oyuncusu, 1 Temmuz 2020 tarihinde Wolfsburg'dan 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti.

Augsburg performansı

Augsburg ile 124 karşılaşmaya çıkan başarılı savunma futbolcusu 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler