Gözler Riva'da TFF Kuntz için toplandı

19.09.2023 - 09:48 | Son Güncellenme: 20.09.2023 - 11:53

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un kaderi belli oluyor. TFF Yönetim Kurulu, bugün yapacağı toplantı sonrası kararını verecek.

Gözler Riva'da TFF Kuntz için toplandı

AJANSSPOR HABER

A Milli Takım'ın Ermenistan'la 1-1 berabere kalmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve spor camiasının tek gündemi Stefan Kuntz'un geleceği oldu. 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Milliyet gazetesi yazarı Attila Gökçe'ye verdiği röportajda Kuntz'un Japonya maçı sonrası açıklamaları için "Ayağına sıktı" demesi dikkat çekti. Ajansspor ve Radyospor muhabiri Salim Manav, TFF'nin sözleşmesini feshettiğini Stefan Kuntz'a ilettiğini bildirdi.

Yönetim kurulu bugün toplanıyor

TFF yönetimi, Stefan Kuntz'un geleceğini tartışmak üzere bugün Riva'daki merkezinde birraya geldi. Normalde salı günü yapılan olağan toplantı, Kuntz  ile yapılacak görüşme nedeniyle bugüne alındı. Yönetimde Alman hoca ile yolların ayırlması yönünde bir karar alınması ve ardından da kendisiyle yüz yüze görüşmede tebliğ edilmesi bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Montella mı oluyor? Açıkladı...
Habere Git

TFF'den Kuntz açıklaması

TFF, Stefan Kuntz'la ilgili bir açıklama yayınladı ve Kuntz'la ilgili basında ve sosyal medyada çıkan bilgelerin gerçeği yansıtmadığına yer verdi. TFF'nin açıklamasında, "Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

TFF, Kuntz ile bir araya gelecek

Açıklamanın ikinci bölümünde ise Stefan Kuntz'un TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geleceği kaydedildi ve "Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne resmi olarak davet etmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler