Vincenzo Montella'dan A Milli Takım iddialarına yanıt!

19.09.2023 - 09:44 | Son Güncellenme: 19.09.2023 - 10:01

İsmi A Milli Takım'la anılan İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella, iddialar hakkında açıklamalar yaptı. İtalyan hoca detay veremeyeceğini söyledi.

Vincenzo Montella'dan A Milli Takım iddialarına yanıt!

Son olarak Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'u çalıştıran ve ismi A Milli Takım ile anılan İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella, iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

"Böyle bir görevden dolayı gurur duyarım"

Sabah'a konuşan Montella, "Size bir detay vermem mümkün değil. Ancak şunu söyleyebilirim, böyle bir görevden dolayı gurur duyarım" şeklinde konuştu.

Montella'nın maliyeti yüksek

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan Hakim Ziyech kararı! Kopenhag maçında..
Habere Git

Yıllık maliyeti 3.5 milyon Euro

Son olarak Adana Demirspor'u çalıştıran Montella'nın yıllık maliyetinin 3.5 milyon Euro olması TFF'yi düşündürüyor. İtalyan taktisyen en büyük aday; ancak maliyetinın yüksek olması TFF'yi diğer adaylara yönlendirebilir.

TFF, Stefan Kuntz ayrılık iddialarını yalanladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Teknik Direktör Stefan Kuntz ile yolların ayrıldığı iddialarını resmi siteden yaptığı açıklama ile yalanladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne resmi olarak davet etmiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla duyurulur." ifadelerine yer verildi. 

Abdullah Avcı görevi istiyor

TFF'nin gündemindeki diğer iki isim ise Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı. Sergen Yalçın da Milli Takım'a sıcak bakıyor. Trabzonspor'u 38 yıl aranın ardından şampiyon yapan; ancak geçen sezon yolları ayıran Abdullah Avcı, Milli Takım'da yeniden görev almak istiyor. Avcı'nın "Trabzonspor'u nasıl şampiyon yaptıysam için verin daha iyisini yapacağım" sözlerini kullandığı bildirildi. 

İlgini Çekebilir
Montella ile ilk görüşme! İtalyan teknik adamın maliyeti ne kadar?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler