Görmezden gelmişti! Arda ile Ronaldo’nun koridorda konuştuğu ortaya çıktı

23.06.2024 - 22:16 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 22:35

EURO 2024' F Grubu'nda Türkiye'nin Portekiz’e 3-0 mağlup olmasının ardından dünyaca ünlü Cristiano Ronaldo ile Arda Güler'in koridorda görüştüğü ortaya çıktı.

Görmezden gelmişti! Arda ile Ronaldo’nun koridorda konuştuğu ortaya çıktı

AJANSSPOR DIŞ HABER

2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu maçında Türkiye Portekiz’e 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından Arda Güler, Ronaldo’yu tebrik etmek için yanına gitmiş ama genç yıldız görmezden gelinmişti. Cristiano Ronaldo ile Arda Güler'in koridorda görüştüğü iddia edildi.

Koridorda karşılaştılar

İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre; Cristiano Ronaldo sahada kendisine selam veren Arda Güler'i fark etmedi. 19 yaşındaki yıldız ile 39 yaşındaki yıldız soyunma odasına giderken koridorda karşılaştılar ve sohbet ettiler.

"Real Madrid'deki ruh hala aynı"

Al Nassr'da forma giyen dünya yıldızı Arda Güler'e "Real Madrid'de sahaya her zaman kazanmak için çıkarsınız görüyorum ruh hala aynı devam ediyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Arda Güler neden ilk 11'de değil? Mehmet Demirkol açıkladı: “Sebebi yorgunluk değil"
Habere Git

"Sorumluluğu üstlendi"

Haberin devamında 19 yaşındaki yıldızın Milli Takım performansını değerlendiren İspanyol basını "Arda Güler oyuna girdikten sonra her şeyi denedi. Ara paslar atarak ve kaleye şutlar çekerek girdiği anda Türkiye'nin en tehlikeli oyuncusu oldu ve oyuna anlam kattı. Bu yüzden şu anda Türk taraftarların idolü durumunda" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler