Galatasaraylı Bafetimbi Gomis'ten açıklamalar

09.12.2022 - 16:56 | Son Güncellenme: 09.12.2022 - 17:07

Galatasaray, Süper Lig’e verilen Dünya Kupası arasında çalışmalarını Antalya'da sürdürürken sarı kırmızılı takımın golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis açıklamalar yaptı

Galatasaraylı Bafetimbi Gomis'ten açıklamalar

Sarı kırmızılı takımın golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis Galatasaray'ın Antalya kampında antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sadece forvetle de şampiyon olunmuyor

Gomis "Daha önce de söyledim Galatasaray gibi büyük bir takımda oynuyorsanız, sadece 11 oyuncu ile şampiyon olunmuyor. Bu takımda Icardi, Seferovic ve benim gibi birçok forvet var. Icardi sakatlıktan dönünce çok gol atacaktır. Sadece forvetle de şampiyon olunmuyor.

Kerem ve Barış iyi performans sergiliyor

Kerem mesela. İyi performans sergiliyor. Barış Alper de öyle. Oyuncular arasında saygı çerçevesinde bir rekabet olması gerekiyor. Biz her gün mutlu şekilde antrenman yapıp şampiyonluk yolunda devam edeceğiz.

İlgini Çekebilir
"Galatasaray, sözleşmesini feshetmeyi teklif etti"
Habere Git

Galatasaray'da oynamayı hak etmelisiniz

İlk geldiğim sene çok fazla gol attım. Ancak tabii futbolda önemli olan geçmiş değil gelecektir. Bir forvet de geçmişi değil geleceği düşünmelisiniz. Galatasaray'da oynuyorsanız, Galatasaray'da oynamayı hak etmelisiniz. Benim de bunu Okan hocaya göstermem gerekiyor.

Transfer konusu

Genç oyunculara karşı sabırlı olmak gerekiyor. Kalecimiz ıslıklandı, Türk halkı duygusal olduğu için böyle tepki gösterdi ama sabırlı olmamız gerekiyor. Bir iki sene daha futbol oynayabileceğimi düşünüyorum. Forvet olarak şanslı olduğumu düşünüyorum, taraftarımız bana her zaman destek veriyor. Tamamen Galatasaray'a konsantreyim. Okan hocaya yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum.

Emre çok iyi bir örnek

Galatasaray'da gol atmak çok önemli. Ben hala goller atabileceğimi düşünüyorum. Bu sezon 10-15 civarı gol atabileceğimi düşünüyorum." Şu an takımın en tecrübelilerinden bir tanesiyim. Gençlere, rol model olduğumu düşünüyorum. Onlara ne yönde ilerlemeleri gerektiğini göstermeliyim. Emre çok iyi bir örnek. Rezerv ligde başladı. Hem çok iyi başladı hem goller atıyor."

 

Türkiye'de 1 numara Gomis'tir

Karagümrüksporlu Diagne eski takım arkadaşı Gomis için "Türkiye'de 1 numara Gomis'tir. 37 yaşında ve hala goller atıyor. Gerçeği söylemek gerekirse burası hiç kolay bir lig değil. Burada goller atabilmek gerçekten zor. Gomis ise halen bunu başarıyor." demişti.

Bu sezon 4 golü var

Bu sezon Galatasaray formasını Spor Toto Süper Lig'de 10 kez giyen Bafetimbi Gomis ağları 4 kere havalandırırken Ziraat Türkiye Kupası'nda ise iki maçta bir gole imza attı. 

Senin için hazırladığımız haberler