Galatasaray'dan Patrick van Aanholt'a sözleşmeyi feshetme teklifi

08.12.2022 - 14:36 | Son Güncellenme: 08.12.2022 - 14:46

Galatasaray Hollandalı futbolcusu Patrick van Aanholt ile yollarını ayırmaya çalışırken transfer hakkında Yakup Çınar, Yeni Açık TV kanalında açıklama yaptı.

Galatasaray'dan Patrick van Aanholt'a sözleşmeyi feshetme teklifi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Patrick van Aanholt ile ara transfer döneminde yollarını ayırmak istiyor. Ancak futbolcu bonservisini alıp gitmek istemiyor. 

Gelecek sezonun alacağını istiyor

Hollandalı oyuncu Galatasaray'dan hem bu sezonun ikinci yarısından olan alacağını, hem gelecek sezon olan alacağının tamamını talep ediyor. Yakup Çınar Patrick van Aanholt ile ilgili son gelişmeleri değerlendirdi. 

Sözleşmesini feshetmeyi teklif etti

Çınar "Galatasaray yönetimi, Van Aanholt'un menajerini İstanbul'a çağırdı ve sezon sonuna kadar olan alacaklarını verip sözleşmesini feshetmeyi teklif etti." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın kamp kadrosu açıklandı
Habere Git

Moussa Dembele için rakip var

Yakup Çınar Galatasaray'ın gündeminde olan Lyon forması giyen Moussa Dembele için "Moussa Dembele'ye Premier Lig'den talipler var." dedi. 26 yaşındaki Fransız golcü oyuncunun takımıyla sezon sonunda sözleşmesi sona erecek.

 

 

56 maçta forma giydi

Son iki sezondur Galatasaray'da forma giyen Patrick van Aanholt sarı kırmızılılarla 56 kez maça çıkarken 3 gol kaydetti.

 

İki asist yaptı

Galatasaray ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı oyuncu bu sezon Spor Toto Süper Lig'de dokuz maçta oynadı ve iki asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler