Deniz Undav Galatasaray'a transfer olmak istiyor

04.12.2022 - 11:27 | Son Güncellenme: 04.12.2022 - 11:43

İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Deniz Undav Galatasaray ile ilgili olan transfer durumuna sıcak bakıyor.

Deniz Undav Galatasaray'a transfer olmak istiyor

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'de sezon sonu şampiyonluk ipini göğüslemek isterken kadrosunu güçlendirmek amacında. 

Galatasaray'a gelmek istiyor

Fanatik'in haberine göre İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton forması giyen 26 yaşındaki Alman pasaportlu Türk oyuncu Deniz Undav Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Sarı kırmızılı takıma haber yollayan oyuncu "Ben Türkiye'de oynamaya hazırım" dedi.

Çocukluktan Galatasaraylı

Küçüklüğünden beri Galatasaray taraftarı olduğu belirtilen Deniz Undav'ın İstanbul'a transfer olmak istediği ve sarı kırmızılı formayı giymek için her koşulu zorlayacağı öğrenildi. 

70 maçta 45 gol

Undav 27 gol ve 13 asist yaptığı 2021 - 2022 sezonunda Belçika'da yılın oyuncusu seçilmişti. Belçika ekibi Union Saint-Gilloise forması giydiği dönemde 70 maçta 45 gol atıp 18 asist yapan Deniz Undav, Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olmuştu. 

Brighton'da 10 maçta 1 gol attı

26 yaşındaki Deniz Undav bu sezon Brighton'da 10 maçta 1 gol attı. Premier Lig'de forma şansı bulamayan Undav'I göndermeye sıcak bakan Brighton gelecek olan tekliflere açık. Galatasaray ilk olarak İngiliz kulübüne kiralama teklifi yapacak. 

Hertha Berlin'de devrede

7 milyon Euro karşılığında Birghton'a transfer olan Deniz Undav için Galatasaray ile birlikte Bundesliga ekibi Hertha Berlin'de devrede. Almanlar golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için Brighton ile görüşüyor. 

Senin için hazırladığımız haberler