Çorum FK - Giresunspor: 0-2 (Maç sonucu - yazılı özet)

18.08.2023 - 23:11 | Son Güncellenme: 18.08.2023 - 23:20

Son dakika | TFF 1. Lig'de Giresunspor, Çorum FK deplasmanında 2-0 kazanmayı başardı. Maç sonucu, goller ve maçın yazılı özeti. İşte tüm detaylar...

Çorum FK - Giresunspor: 0-2 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında Çorum FK ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Konuk ekip Giresunspor, 25. ve 82. dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galibiyetle ayrılmayı başardı.

Misafir avantajla başladı

Giresunspor’un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Çekdar Orhan maçın 25. dakikasında kaydettiği gol ile takımının soyunma odasına avantajla gitmesini sağladı.

Giresun 2'yi buldu, rahatladı

Maçın 82. dakikasında Giresunspor’un 20 yaşındaki forveti Mert Kurt maçın ikinci golünü kaydetti. Çorum karşısında 1-0 avantajlı olan takım, final skorunu Kurt’un golü ile 2-0 olarak belirledi.

İlgini Çekebilir
Akdeniz'de kazanan yok! Güray ipten aldı...
Habere Git

Giresunspor sezona puansız başlamıştı

Giresunspor, TFF 1. Lig’deki ilk maçına geçtiğimiz hafta Bodrumspor karşısında çıktı. Bodrumspor’dan Gökdeniz Bayrakdar maçın 90+4. dakikasında maçın ilk ve tek golünü kaydetti. Bodrumspor’un 1-0 kazandığı maçın ardından Giresunspor sezona yenilgi ile başlamış oldu. 

Çorum FK ilk kaybını yaşadı

Çorum FK geçtiğimiz hafta Tuzlaspor karşısında sezonun ilk hafta karşılaşmasına çıktı. Takım, sezonun ilk maçından 3 puan ile dönmeyi başardı. 3-0 Çorum FK üstünlüğü ile biten maçta Thomas Verheydt 6. ve 50. dakikalarda kullandığı penaltılar ile fileleri havalandırırken, Ferhat Yazgan ise 11. dakikada golü bulan isim oldu.

Çorum FK de Giresunspor da bu sezon TFF 1. Lig’de çıktıkları iki maçtan 1’er galibiyet ve 1’er mağlubiyet ile döndü. Toplamda 3’er puanı bulunan iki ekip de Adanaspor, Manisa BBSK, Gençlerbirliği, Şanlıurfa, Bodrumspor, Eyüpspor ve Sakaryaspor ile aynı puana sahip.

Senin için hazırladığımız haberler