Antalyaspor - Konyaspor: 1-1 (Maç sonucu - yazılı özet)

18.08.2023 - 22:54 | Son Güncellenme: 18.08.2023 - 23:19

Son dakika | Süper Lig'de Antalyaspor ile Konyaspor, Corendon Airlines Park'ta 1-1 berabere kaldı. İşte maç sonucu, goller ve maçın yazılı özeti...

Antalyaspor - Konyaspor: 1-1 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Tredyol Süper Lig'in ikinci haftasında Antalyaspor ile Konyaspor karşı karşıya geldi. İki takım da sezonun ilk 3 puanı için sahaya çıkarken, zorlu mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi.

Antalya ilk puanını aldı

2023/24 sezonunun ilk lig maçında Trabzonspor ile karşılaşan Antalyaspor, maçı 1-0 kaybetmişti. İkinci haftaya kendi evinde çıkan Akdeniz temsilcisi, Konyaspor ile berabere kalarak sezonun ilk puanını almış oldu.

Konya birer birer gidiyor

Geçen hafta kendi evinde İstanbulspor ile 1-1 berabere kalarak, Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonuna 1 puan ile başlayan Konyaspor, Antalya'da da aynı skoru aldı. Yeşil-Beyazlılar, ikinci hafta sonunda puanını 2 yaptı.

İlgini Çekebilir
1-1 yola devam!
Habere Git

Galatasaray'dan transfer, penaltı getirdi

Sağ kanattan gelişen Konyaspor atağında Ahmet Oğuz'un ortaladığı topu Cikalleshi indirdi. Ceza alanının ilk metrelerinde topu önüne almak isteyen Galatasaray'dan kiralık olarak transfer edilen Cicaldau, Fredy'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Ali Şansalan penaltı noktasını gösterdi.

Cikalleshi hata yapmadı

Karşılaşmanın 60. dakikasında penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Cikalleshi, sağ ayağının içiyle sol alt köşeye sert vurdu. Kaleci Helton Leite köşeyi doğru tahmin etse de topu çıkarmayı başaramadı. Konyaspor, maçta 1-0 öne geçti.

Güray Antalya'yı ipten aldı! Sezonun ilk golü ondan

Maçın 87. dakikasında sahneye çıkan Güray Vural, attığı golle beraberliği getirdi. Güray ile ilk puanını alan Antalyaspor, sezonun ilk golünü de Güray Vural'a yazdı.

İlgini Çekebilir
Giresun Çorum'u yıktı!
Habere Git

Sağ kanattan gelişen Antalyaspor atağında Holtmann taç çizgisi önünde rakibinden topu kurtarıp sol ayağıyla ortasını yaptı, arka direkte kendini unutturan Güray Vural kale alanı önünden sol ayağının içiyle gelişine dokundu ve yakın mesafeden topu ağlara gönderdi.

Senin için hazırladığımız haberler