Gençlerbirliği şirketleşiyor! Alagöz Holding hisse alacak

05.01.2024 - 12:47 | Son Güncellenme: 05.01.2024 - 12:51

Gençlerbirliği, şirketleşme konusunda delegelerden yetki almak için pazar günü genel kurul yapacak. Şirketleşme gerçekleşirse Alagöz Holding hisse alacak.

Gençlerbirliği şirketleşiyor! Alagöz Holding hisse alacak

Salim MANAV - AJANSSPOR

Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu, şirketleşme konusunda delegelerden yetki almak için genel kurula gitme kararı aldı.

Genel kurul toplantısı 7 Ocak'ta

Genel kurul toplantısı 7 Ocak 2024 Pazar günü saat 11.00'de, Türkiye Karayolları Genel Müdürlüğü'ndeki Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

Şirketleşme olursa Alagöz Holding hisse alacak

Başkent temsilcisinde şirkeleşme süreci resmiyet kazanırsa Alagöz Holding hisse alacak.

İlgini Çekebilir
Belhanda Süper Lig devine! Türkiye'de kalıyor
Habere Git

Akdaş ve Alagöz altın hisseyi alacak

Gençlerbirliği'nde şirketleşme süreci gerçekleşirse mevcut başkan Niyazi Akdaş ve Alagöz Holding altın hisseyi alacak. İki taraf, şirkette söz sahibi olacak. 

Cantürk Alagöz kimdir?

Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz, 1969 yılında Iğdır’da doğdu. İlköğretim ve liseyi doğduğu il olan Iğdır’da tamamlayan Cantürk Alagöz, 1992 yılında Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği’nden mezun oldu. Cantürk Alagöz, yüksek lisansını ise Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği’nde 1995’te tamamladı. 

1996 yılında özel bir şirkette iş hayatına başlayan Cantürk Alagöz, Türkiye’nin ve bölge ülkelerin analitik cihaz, yedek parça, sarf malzeme ve teknik servis desteğine olan ihtiyacını karşılayan Redokslab firmasına 2004 yılında ortak oldu. Redokslab’da edindiği tecrübelerini başka sektörlerde kullanan Cantürk Alagöz, 1973’ten beri Türkiye’nin aşı ihtiyacını karşılayan Keymen İlaç’ı 2016 yılında satın aldı.

İlgini Çekebilir
Ertaç Özbir Beşiktaş'a transfer olacak mı? İşte Murat Sancak'ın belirlediği bonservis
Habere Git

Keymen İlaç, Covid-19 ile mücadelede Türkiye’ye Sinovac’ı ilk kez getirerek sektörde bir ilke imza attı. Ayrıca Keymen İlaç, Covid-19’la mücadelede faz 3 klinik çalışmalarını gerçekleştirerek Türkiye ve dünyanın aşı ihtiyacını karşılamaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler