Trabzonspor'dan Younes Belhanda hamlesi! Eski Galatasaraylı Süper Lig'de kalacak

05.01.2024 - 11:30 | Son Güncellenme: 05.01.2024 - 11:43

Adana Demirspor'dan ayrılan Younes Belhanda, Süper Lig'de kalacak. Eski Galatasaraylı yıldız futbolcu, Trabzonspor'un transfer listesinde yer alıyor.

Trabzonspor'dan Younes Belhanda hamlesi! Eski Galatasaraylı Süper Lig'de kalacak

Trendyol Süper Lig'in flaş ekiplerinden Adana Demirspor ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Younes Belhanda'nın geleceği netleşmeye başladı. Yıldız futbolcunun Süper Lig'de kalması bekleniyor.

Suudi Arabistan ve Katar deniyordu, Trabzonspor devreye girdi

Adana Demirspor ile yollarını ayıran Belhanda'nın Suudi Arabistan ve Katar ekiplerinin radarına girdiği ve bu ülkelerden teklif aldığı belirtilmişti. Süper Lig devi Trabzonspor'un Belhanda için devreye girdiği iddiası gündeme geldi.

Abdullah Avcı ısrar etti, Ertuğrul Doğan yönetimi harekete geçti

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre teknik direktör Abdullah Avcı, Younes Belhanda'yı Trabzonspor'da görmek istiyor. Avcı'nın transferinde ısrar ettiği Faslı futbolcu için Ertuğrul Doğan yönetimi harekete geçti.

İlgini Çekebilir
Ertaç Özbir Beşiktaş'a transfer olacak mı? İşte Murat Sancak'ın belirlediği bonservis
Habere Git

Terim de eski öğrencisini istiyor.

Öte yandan Younes Belhanda, geçtiğimiz günlerde Yunanistan Ligi temsilcisi Panathinaikos ile ilk maçına çıkan ve Komşu'ya 3 puanla merhaba diyen Fatih Terim'in de radarında bulunuyordu. Terim ile Belhanda, Galatasaray'da 2017-2021 yılları arasında beraber çalışmıştı.

Türkiye'de Galatasaray ve Adana Demirspor'da oynadı

Türkiye'ye 2017 yılında Galatasaray formasıyla gelen Younes Belhanda, Sarı-Kırmızılılar'da 131 maça çıktı. Galatasaray'da 22 gol, 26 asist kaydeden Belhanda, 2021'de Adana Demirspor'a transfer oldu. 33 yaşındaki on numara, Adana temsilcisinde toplam 74 maçta forma giydi. 19 kez rakip fileleri havalandıran Belhanda, 12 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Belhanda'nın bu sezonki performansı

Bu sezon Adana Demirspor'da 20 maçta görev alan Younes Belhanda, 3 kez gol sevinci yaşadı. Faslı futbolcu 4 defa da son pası veren isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler