Gedson Fernandes Çaykur Rizespor'un son iki maçta en iyisi oldu!

19.02.2022 - 18:35 | Son Güncellenme: 19.02.2022 - 18:48

Beşiktaş'ın Galatasaray'ın elinden aldığı Çaykur Rizesporlu Gedson Fernandes. son 2 maçta takımın en çok koşan ve en çok ikili mücadele kazanan oyuncusu oldu.

Gedson Fernandes Çaykur Rizespor'un son iki maçta en iyisi oldu!

Devre arası transfer döneminin en çok konuşulan ismi olan Portekizli futbolcu Gedson Fernandes Çaykur Rizespor performans ile dikkat çekti. 

Müthiş istatistik

Beşiktaş'ın Galatasaray'ın elinden alarak Çaykur Rizespor'a kiraladığı Gedson Fernandes, Medipol Başakşehir maçında 90 dakika sahada kaldı. Gedson Fernandes mücadelenin ardından 7.5 puan alırken  86 kez topla buluştu. Gedson müsabaka boyunca yüzde 93.4 pas isabet ortalaması yakaladı ve 12 top kazandı. 13 ikili mücadelede de rakiplerine üstünlük kurdu.

Altay maçında rekor kırdı

Çaykur Rizespor ile Gedson Fernandes Altay karşısına çıkarken o maça da damga vurmuştu. Portekizli oyuncu 20 ikili mücadele kazanarak Süper Lig'de bir maçta bu rakama ulaşan ilk oyuncu olmuş ve rekor kırmıştı.
 

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de bir ayrılık daha! İstifa etti...
Habere Git

Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro

Sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'da forma giyecek olan Gedson Fernandes gelecek sezon Beşiktaş için ter dökecek. 2022-2023 sezonundan itibaren siyah-beyazlı takımın oyuncusu olacak olan Gedson Fernandes'in güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösteriliyor.
 

Senin için hazırladığımız haberler