Son Dakika | Çaykur Rizespor'da Hamza Hamzaoğlu İstifa Etti

19.02.2022 - 13:08 | Son Güncellenme: 19.02.2022 - 13:25

Süper Lig'de son dakika haberi: Çaykur Rizespor'da Medipol Başakşehir mağlubiyeti sonrasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu görevinden istifa etti. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Çaykur Rizespor'da Hamza Hamzaoğlu İstifa Etti

AJANSSPOR 

Spor Toto Süper Lig takımı Çaykur Rizespor'da son dakika gelişmesi yaşandı. 

Rizespor'da Medipol Başakşehir mağlubiyeti sonrasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu görevinden istifa etti.

İHA'ya konuşan Hamzaoğlu, "Beraber oturup konuştuk. Karşılıklı bir karar verdik ve yolları ayırdık" dedi.

Başakşehir'le geldi, Başakşehir'le gitti

7. hafta Medipol Başakşehir maçı ile göreve gelen 51 yaşındaki teknik adam Süper Lig'de 20 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik, 10 mağlubiyet elde etti ve 1.10 puan ortalamasını tutturdu. 

23 puanla 18. sırada yer alan Çaykur Rizespor'un ateş hattı sınırındaki Göztepe ile arasında 4 puanlık fark var. 

Teknik direktör kıyımı devam ediyor

2021-2022 sezonu heyecanına 26. hafta müsabakalarıyla devam edilecek Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 16'e yükseldi.

12 takım hocasını gönderdi

Süper Lig'de ilk devrede Kasımpaşa, Yukatel Kayserispor, Adana Demirspor, Göztepe, Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Fraport TAV Antalyaspor, Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük, Fenerbahçe ve Altay, teknik heyetlerinde değişikliği tercih etti.

Fatih Terim ve Mustafa Denizli de ayrıldı

İkinci yarının başlamasının ardından Galatasaray'da Fatih Terim ve Altay'da Mustafa Denizli ve ardından Mert Nobre, Yeni Malatya'da Marius Sumudica, Çaykur Rizespor'da da Hamza Hamzaoğlu görevlerinden ayrıldı.

Bu ekiplerden Kasımpaşa 3, Altay 3, Yeni Malatya, Rizespor ve Aytemiz Alanyaspor da 2 kez teknik direktör değişikliğine gitti.

6 takım hocasını değiştirmedi

Süper Lig'de Atakaş Hatayspor, Gaziantep FK, GZT Giresunspor, İttifak Holding Konyaspor, Demir Grup Sivasspor ve Trabzonspor, sezona başladıkları çalıştırıcılarla mücadelesini sürdürüyor.

Senin için hazırladığımız haberler