VAR Kayıtları Açıklandı! N'Koudou-Kitsiu Pozisyonunda Gaziantep İsyan Etti

03.01.2023 - 17:19 | Son Güncellenme: 03.01.2023 - 17:48

Gaziantep FK - Beşiktaş maçında N'Koudou'nun Kitsiou'ya yaptığı müdahalede hakem hatası tespit edildi. TFF, VAR kayıtlarını açıkladı. Gaziantep isyan etti.

VAR Kayıtları Açıklandı! N'Koudou-Kitsiu Pozisyonunda Gaziantep İsyan Etti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanan mücadeleye hakem Atilla Karaoğlan'ın kararı damga vurdu. Kevin N'Koudou'nun Kitsiou'ya yaptığı müdahalede sarı kart gösteren Karaoğlan, VAR tavsiyesiyle monitöre geldi ama kararını değiştirmedi. TFF, VAR kayıtlarını açıkladı. Bunun üzerine Gaziantep FK açıklama yaptı.

N'Koudou - Kitsiou VAR konuşmaları

Atilla Karaoğlan: "İtiyor olarak gördüm, şiddet yok"

VAR: "Ama kafa vurduğunu görüyorum ben de"

Atilla Karaoğlan: "Şiddet var mı?"

VAR: "Var"

Atilla Karaoğlan: "Tamam geliyorum"

Atilla Karaoğlan: "Şiddet yok gibi görüyorum"

VAR: "Kafa attığını görüyorum ben de"

Atilla Karaoğlan: "Abi abartıyor ya, ben sarıda kalacağım"

VAR: "Karar senin"

Gaziantep FK açıklama yaptı

Karaoğlan'ın "Abartıyor abi" ifadesine göndermede bulunan Gaziantep FK, "Oyuncumuza atılan kafa sonrası; VAR hakemlerinin ısrarlı şiddet uyarısına rağmen Atilla Karaoğlan’ın yorumu: 'ABARTIYOR ABİ!'" diyerek açıklama yaptı.

İlgini Çekebilir
TFF, VAR kayıtlarını açıkladı! Erkan Özdamar ve Özgüç Türkalp...
Habere Git

"Abartmıyoruz, vicdanımız sızlıyor!"

Açıklamada, "Abartmıyoruz, VİCDANIMIZ sızlıyor!" denildi. Gaziantep FK ayrıca, "Türkiye Futbol Federasyonumuza, göstermiş oldukları şeffaflıktan dolayı teşekkür ederiz" diyerek Büyükekşi yönetimine teşekkür etti.

MHK'dan hatalı hakemlere yaptırım

Merkez Hakem Kurulu (MHK), önemli hatalarda bulunan hakemler hakkında karar verdi. Yapılan açıklamaya, "Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. - Beşiktaş A.Ş., Demir Grup Sivasspor – Galatasaray A.Ş. maçlarının hakemleri ve Demir Grup Sivaspor-Galatasaray A.Ş. maçının VAR hakemi ile ilgili olarak Merkez Hakem Kurulu gerekli incelemelerini gerçekleştirmiştir" denilerek başlandı.

İlgini Çekebilir
VAR kayıtları açıklandı, Rıza Çalımbay isyan etti! "Çok yazık..."
Habere Git

MHK, "Demir Grup Sivasspor-Galatasaray A.Ş. maçında ofsayt gerekçesiyle golün iptal edildiği, bu kararın hatalı bir karar olduğu, ayrıca Gaziantep FK A.Ş. – Beşiktaş A.Ş. maçının hakeminin, VAR hakeminin izleme önerisine rağmen ihlali yapan oyuncuyu ihraç etmeyerek “önemli hakem hatası” yaptıkları tespit edilmiştir" şeklinde açıklamaya devam etti.

Atilla Karaoğlan'a uzun süre maç yok

Hakemler hakkında verilen karar ise "Demir Grup Sivasspor- Galatasaray A.Ş. maçının VAR hakemine bundan sonra görev verilmeyeceğini, söz konusu iki maçın hakemlerine ise uzun süre görev verilmeyeceğini kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız" ifadeleri ile açıklandı.

Gaziantep FK Başkanı: "Olan Anadolu kulüplerine oluyor"

Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal da açıklama yaptı. Akmal, şunları söyledi: "VAR'dakiler uyarıyor, hakem hala bildiğini okuyor. Olan Anadolu kulüplerine oluyor. Hakemler artık biraz daha dikkatli davranacaktır"

Senin için hazırladığımız haberler