Gaziantep FK, skoru koruyamadı! Kayserispor...

19.10.2024 - 15:21 | Son Güncellenme: 19.10.2024 - 15:57

Trendyol Süper Lig 9. hafta maçında Kayserispor, sahasında Gaziantep FK ile karşılaştı. Mücadele 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. Detaylar...

Gaziantep FK, skoru koruyamadı! Kayserispor...

Trendyol Süper Lig 9. hafta maçında Kayserispor, sahasında Gaziantep FK ile karşılaştı. Mücadele 2-2 beraberlik ile sonuçlandı.

Maçta ilk gol konuk ekipten geldi

Kayserispor - Gaziantep FK maçında ilk gol konuk ekipten 22. dakikada geldi. Kozlowski'nin savunma arkasına gönderdiği topa hareketlenen Sorescu kale alanına doğru pası çıkardı ve o bölgede bulunan Okereke tek dokunuşla topu ağlara gönderdi.

Ev sahibi hızlı reaksiyon verdi

Ev sahibi Kayserispor, Gaziantep FK karşısında yediği gole çabuk reaksiyon verdi ve 24. dakikada beraberlik golünü Boa Morte kaydetti. Ndiaye'nin hatasında Cardoso topu aldı ve kale ön çizgisi üzerine ortaladığı topa Boa Morte şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skora eşitlik getirdi.

İlk yarıda üstün giren taraf Gaziantep FK

Gaziantep FK, Kozlowski'nin ilk yarıda kaydettiği golle soyunma odasına 1-2 üstün girdi. Polonyalı oyuncu penaltı noktasının solundan uzak köşeye vurduğu top gol oldu.

Cardoso'dan beraberlik golü gecikmedi

Kayserispor, Gaziantep FK karşısında 57. dakikada Cardoso ile yeniden beraberliği yakaladı. Cardoso sol ayağıyla uzak köşeye bıraktığı top gol oldu ve takımına yeniden eşitliği getirdi. Portekizli oyuncu mücadeleyi 1 gol ve 1 asistle tamamladı.

Kayserispor ile Gaziantep FK'nın ligdeki durumları

Kayserispor, Süper Lig'de 9. hafta sonunda 5 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 5 puan toplayarak 17. sırada yer alıyor.


Gaziantep FK, Süper Lig'de 9. hafta sonunda 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 6 puan toplayarak 16. sırada yer alıyor.

Kayserispor galibiyeti unuttu

Kayserispor bu sezon Süper Lig’de 8 oynadığı 8 maçta da galibiyet alamadı. Sarı-kırmızılı ekip son olarak kendi sahasında Gaziantep FK ile 2-2 berabere kaldı.

Gaziantep FK 7 maçtır kazanamıyor

Gaziantep FK Süper Lig’de 7 maçtır kazanamıyor. Kırmızı-siyahlı ekip ligde son olarak Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Gaziantep ekibi bu sezon tek galibiyetini ilk hafta Bodrumspor karşısında 0-1’lik skorla aldı.

Senin için hazırladığımız haberler