Beyin Kanaması Geçiren Gazeteci Erhun Ateş Yoğun Bakıma Alındı

22.03.2023 - 18:30 | Son Güncellenme: 22.03.2023 - 18:32

Ajansspor'un eski yayın yönetmenlerinden ve rahmetli duayen gazeteci İlker Ateş'in oğlu Erhun Ateş, beyin kanaması geçirdi. Gazeteci, yoğun bakıma alındı.

Beyin Kanaması Geçiren Gazeteci Erhun Ateş Yoğun Bakıma Alındı

AJANSSPOR HABER

Gazeteci Erhun Ateş, geçirdiği beyin kanaması sonrası hastanede yoğun bakıma kaldırıldı. Ajansspor'un da eski yayın yönetmenlerinden olan Erhun Ateş, Ümraniye Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.  Gazeteci Erdem Ulus sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ateş'in durumunun kritik olduğunu duyurdu.

Duayen gazeteci İlker Ateş'in oğlu

Türkiye medyasının önde gelen isimlerinden ve Radyospor'un klasikleşen programlarından Spor Kazananı'nın sunucu ve yorumcularından olan rahmetli İlker Ateş'in oğlu olan Erhun Ateş, bir dönem BJKTV'nin de haber müdürlüğü görevinde bulundu.

Gazetelerde yazarlık yaptı

Türkiye'nin önde gelen spor gazetelerinden Fotomaç'ın yanı sıra Kartal Haber gibi Beşiktaş üzerine yayın yapan çeşitli internet haber sitelerinde yazarlık yapan Erhun Ateş'e Ajansspor olarak acil şifalar diliyoruz.

İlgini Çekebilir
TFF milli maça Passolig istedi Bursalılar isyan etti
Habere Git

Beşiktaş'ın duayen isimlerinden Rahmetli İlker Ateş'in oğlu, BJK TV eski Haber Müdürü, Erhun Ateş beyin kanaması geçirerek Ümraniye Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı. Hayati tehlikesi devam ediyor. Dualarımız Erhun Ateş ile...

Senin için hazırladığımız haberler