TFF, Türkiye-Hırvatistan Maçına Passolig Şartı Koydu! Bursa...

19.03.2023 - 00:00 | Son Güncellenme: 19.03.2023 - 00:05

Bursa'da oynanacak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçı olan Türkiye-Hırvatistan karşılaşmasına TFF'den passolig kararı geldi. İşte detaylar...

TFF, Türkiye-Hırvatistan Maçına Passolig Şartı Koydu! Bursa...

AJANSSPOR HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçında Bursa'da oynanacak olan Türkiye-Hırvatistan maçının biletlerini satışa çıkardı. Ancak Bursalılar Passolig şartından ötürü sosyal medayadan tepki gösterdi. 

Takım 2. Lig'e düşünce Passolig gitti

Takımları Passolig şartının olmadığı TFF 2. Lig'de mücadele ettiği için elektronik biletleri olmadığını söyleyen taraftarlar milli maça nasıl gireceklerini soruyor. 

Türkiye-Hırvatistan maçının kanalı

TFF'den yapılan açıklamada 28 Mart 2023'te Bursa Stadyumu'nda saat 21:45’te oynanacak ve TRT1 veya TRTSpor'dan canlı olarak verilecek olan Türkiye-Hırvatistan maçının öncelikli bilet satışının 'Millî Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri' için başladığı duyuruldu. Açıklamada, "Bir gün sürecek öncelikli bilet satışından sadece son 1 yıl içerisinde Millî Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyesi olmuş kişiler yararlanabilecek. Maçın genel bilet satışı ise 19 Mart 2023 Pazar günü saat 17.30'da başlayacak" denildi.

İlgini Çekebilir
TFF'den bilet uyarısı!
Habere Git

Passolig'i olmayan alınmayacak

TFF, genel satışların da www.passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulama'dan yapılacağını vurgulayarak, "Passo dışında farklı sitelerden alınan biletler hususunda sorumluluk kabul edilmeyecek. T.C. Bursa Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu kararı ile stadyum girişleri ve bilet satışları Passolig Kart ile yapılacak" denildi.

Milli maç bilet fiyatları açıklandı

Bu kritik Türkiye-Hırvatistan milli maçın bilet fiyatlarıysa şöyle oldu: Kale arkaları: 100 TL Doğu ve Batı Üst tribünleri: 200 TL Doğu ve Batı Alt tribünler: 250 TL VIP: 400 TL Loca koltuğu: 1.000 TL-3.500 TL Hatıra bileti: 100 TL 

Gelirler depremzedeye gidecek

25 Mart 2023'te deplasmanda oynanacak Ermenistan maçına Türk seyirci alınmayacağı için bilet satışı yok. Diğer yandan Hırvatistan maçının hasılatı 'Omuz Omuza' kampanyasına aktarılarak, depremzedeler için kullanılacak.

Senin için hazırladığımız haberler