Galatasaray'da Zaha krizi! Taraftara cevap verdi, Okan Buruk'a sitem etti

02.06.2024 - 18:27 | Son Güncellenme: 02.06.2024 - 18:51

Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wilfried Zaha, kendisine kulüp bulmasını söyleyen taraftara cevap vererek, Okan Buruk'a sitem etti.

Galatasaray'da Zaha krizi! Taraftara cevap verdi, Okan Buruk'a sitem etti

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray gelecek sezon planlamasına başladı. Sarı-Kırmızılı takımda Wilfried Zaha'nın sosyal medyada bir taraftara verdiği cevap dikkat çekti.

Okan Buruk'u işaret etti

Uzun süre sakat olduğunu, maç eksiğinden dolayı forma giyemediğini hatırlatan Zaha, form tuttuğu süreçte ise teknik direktör Okan Buruk tarafından yedek bırakıldığını işaret etti.

"Aldığınız paranın karşılığını verdiğinizi düşünüyor musunuz? Ayrılın"

Sosyal medya platformu X üzerinden bir Galatasaray taraftarı Wilfried Zaha'yı etiketleyerek, "Lütfen kendinize yeni bir kulüp bulun. Her onurlu insan, aldığını geri ödemelidir. Yıldız sayıldınız ama ünsüz Türk futbolcularının gölgesinde kaldınız. Aldığınız paranın karşılığını verdiğinizi düşünüyor musunuz? Lütfen ayrılın" dedi.

İlgini Çekebilir
İngilizler, Zaha için kesenin ağzını açtı! İşte gelen teklif...
Habere Git

Zaha: "Garip bir şekilde yedek kaldığım gerçeğine bir bakalım mı?"

Wilfried Zaha ise taraftarın mesajını alıntılayarak, "Yeni bir ligde ve tamamen yeni bir ülkede geçirdiğim 4 aylık sakatlığın ardından forma girdiğim ve haftalık gol atmaya başladığım Ocak ayından itibaren garip bir şekilde yedek kaldığım gerçeğine bir bakalım mı? Yeterince uzun tuttum ama lütfen bulunduğum yerden ayrılın, teşekkür ederim" cevabını verdi.

Paylaşımı sildi

Wilfried Zaha, taraftara verdiği cevabı kısa süre içinde sildi. Öte yandan taraftarın yazdığı mesaj birçok Galatasaraylı tarafından tepki gördü.

Bu sezon sakatlıklarla savaştı

Temmuz 2023'te Premier Lig ekibi Crystal Palace'tan bedelsiz olarak Galatasaray'a imza atan Wilfried Zaha, Mayıs'ta yaşadığı sakatlık nedeniyle Sarı-Kırmızılılar'a hazır olmadan geldi. Zaha, Mayıs ayından Eylül ayına kadar tedavi gördü. Kasım sonu ile Aralık başı arasında bir sakatlık daha atlatan Zaha, Mart ayında da 4 günlük kemik ödemi tedavisi gördü. Yıldız oyuncu bu süreçte Sarı-Kırmızılılar'da 12 maç kaçırdı.

Zaha'nın Galatasaray performansı

Galatasaray formasıyla 42 müsabakada 2106 dakika süre alan Wilfried Zaha, rakip fileleri 10 kez havalandırmayı başardı. 31 yaşındaki sol kanat oyuncusu 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler