İngilizler, Wilfried Zaha için kesenin ağzını açtı! İşte gelen teklif...

02.06.2024 - 16:13 | Son Güncellenme: 02.06.2024 - 16:21

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen Fildişi Sahili yıldız futbolcu Wilfried Zaha'ya talip çıktı... İşte detaylar...

İngilizler, Wilfried Zaha için kesenin ağzını açtı! İşte gelen teklif...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen ve 2023-2024 sezonunda istenilen performansı bir türlü ortaya koyamayan Wilfried Zaha'ya İngiltere Premier Ligi'nden talip çıktı.

Türkiye gazetesinin İngiliz basınından derlediği habere göre; Galatasaray'daki ilk sezonunda istenen performansı sergileyemeyen Wilfried Zaha için yeni bir ayrılık görüşmesi yaşandı. 

West Ham'dan teklif

İspanyol teknik adam Julen Lopetegui ile 5 yıllık sözleşme imzalayan İngiliz ekibi West Ham United, Zaha'yı doğup büyüdüğü şehre tekrar getirmek için Galatasaray'a resmi teklif gönderdi.

Galatasaray'ın beklentisi en az 12 milyon Euro

Masaya oturmaya hazır olan West Ham çift haneli rakamları ödemeye hazır. Sarı kırmızılı kulübün beklentisi ise en az 12 milyon Euro. Eğer Zaha da ikna edilirse hem bonservis bedelinden gelir elde edilecek hem de yüklü miktardaki yıllık ücretinden kurtulmuş olunacak. 

Galatasaray performansı

Galatasaray formasıyla 42 resmi maça çıkan Zaha, bu maçlarda 10 gol 5 asistlik performans gösterdi.

Galatasaray'a maliyeti

Sarı-Kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Wilfried Zaha, Galatasaray'dan 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 Euro kazanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler