Galatasaray'dan Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Davinson Sanchez açıklaması!

15.08.2024 - 15:38 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 16:05

Son dakika haberleri. Trendyol Süper Lig 2. hafta açılış maçında yarın TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacak Galatasaray'da yıldız futbolcu maç kadrosuna alınmadı.

Galatasaray'dan Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Davinson Sanchez açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig 2. hafta açılış maçında yarın TÜMOSAN Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Galatasaray'da Genel Sekreter Eray Yazgan, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

"Davinson Sanchez’in sakatlığından herkes haberdar zaten"

Yazgan, "Takımımız hazır durumda. Davinson Sanchez’in sakatlığından herkes haberdar zaten. Dileriz en kısa sürede aramıza katılır. Kuvvetli bir oyuncumuz. Bu sakatlığı hızlıca atlatacağını umuyoruz.

Wilfried Zaha kadroda yok

Wilfried Zaha'nın bir transfer süreci var. Hocayla da görüştüğünde bu haftayı da dinlenerek geçirmesi gerektiğini doğru buldu hocamız. Bu şekilde ilerliyoruz. Onun dışında tam takımız" ifadelerini kullandı.

"Rakip takım hocasıyla alakalı yorum yapacak değilim"

Jose Mourinho'nun açıklamalarına da değinen Yazgan, "Rakip takım hocasıyla alakalı yorum yapacak değilim. Icardi'nin de ona cevap verdiğini düşünmüyorum, soru üzerine hissiyatını paylaşmıştır" şeklinde konuştu.

"Kerem bizim kardeşimiz, evladımız, kaptanımız"

Kerem Aktürkoğlu'nun durumuna da değinen Yazgan, "Kerem, geçen hafta kadrodaydı. Girdikten sonra ne kadar katkı sağladı gördük. Hem oyuncunun hem bizim tatmin olacağı, mutlu olacağı bir ortam olması lazım. Kerem bizim kardeşimiz, evladımız, kaptanımız. Bu insanların da kabul edebileceği, onların da tatmin olacağı kulübün de tatmin olacağı gelişmeler olmalı ki biz de oyuncu da kabul etsin ve önümüze bakalım ve bahsettiğiniz transfer süreçleri neticelensin" dedi.

İşte Galatasaray'ın Konyaspor maçı kamp kadrosu

Öte yandan Galatasaray'da sakatlığı bulunan Davinson Sanchez'in tedavisi sürerken, yeni transferlerden Elias Jelert ise bu maçın kadrosuna dahil edildi. Sarı-Kırmızılı takımda Sergio Oliveira da maç kadrosunda yer almadı.

İşte kadroda yer alan futbolcular:

Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Gabriel Sara, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Elias Jelert, Victor Nelsson, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Michy Batshuayi, Barış Alper Yılmaz, Efe Akman, Metehan Baltacı

Konyaspor ile Galatasaray arasında MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 21.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

Ligin ilk maçında sahasında Atakaş Hatayspor'u 2-1 yenerek sezonu 3 puanla açan sarı-kırmızılı ekip, Konya deplasmanından kayıpsız dönmeye çalışacak.

Senin için hazırladığımız haberler