Galatasaray'da bir ayrılık daha!

03.09.2024 - 15:50 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 11:56

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Derrick Köhn ve Wilfried Zaha'nın ardından bir ayrılık daha kapıda. Transferde son detayların görüşüldüğü kaydedildi. Detaylar...

Galatasaray'da bir ayrılık daha!

AJANSSPOR - HABER

Transferin son günlerini hareketli geçiren Galatasaray'da bir oyuncu daha Sarı-Kırmızılı kulübe veda etmeye hazırlanıyor.

G.Saray'da köklü değişim

Galatasaray, kadrosunda köklü bir değişikliğe gitti. Kerem Aktürkoğlu'nu Benfica'ya 12 milyon Euro karşılığında gönderen Sarı-Kırmızılılar, Wilfried Zaha'yı Lyon'a, Derrick Köhn'ü ise Werder Bremen'e kiraladı. Leo Dubois'nın sözleşmesini fesheden Galatasaray, Sergio Oliveira ve Hakim Ziyech'ten de çıkmak istiyor.

Jakobs bitti, Osimhen sırada

Sol bek bölgesine Monaco'dan Ismail Jakobs'u zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak transfer eden Galatasaray, asıl bombasını ise Victor Osimhen ile patlatacak. Aslan, Napoli'de kadro dışı kalan dünya yıldızını kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Nijeryalı golcü İstanbul'a geldi ve kısa süre içerisinde resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
"Osimhen olayının perde arkasını anlatırsam birkaç kişi tutuklanabilir"
Habere Git

Bir ayrılık daha

Transferde hareketli saatler yaşayan Galatasaray, bir oyuncusuna daha veda ediyor. Play Spor'da yer alan habere göre; Rumen takımı Universitatea Craiova, Galatasaray'dan Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katmak için resmi teklifini sundu.

Çıkan haberde Rumen ekibinin, Cicaldau için yaptığı teklifin kiralık olduğu ve iki kulüp arasında son detayların görüşüldüğü aktarıldı.

Eski takımı

Galatasaray, Alexandru Cicaldau'yu 2021-22 sezonunda Universitatea Craiova'dan 6.5 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında kadrosuna katmıştı.

41 maç

Sarı-Kırmızılı formayla 41 resmi maçta sahaya çıkan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, 5 kez ağları havalandırırken 4 de asist yapmayı başardı.

Cicaldau'nun kontratı 2026 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler