"Osimhen olayının perde arkasını anlatırsam birkaç kişi tutuklanabilir"

03.09.2024 - 11:30 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 12:06

Galatasaray'ın Napoli'den kadrosuna katmaya hazırlandığı dünya yıldızı Victor Osimhen'in transferi için flaş bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

"Osimhen olayının perde arkasını anlatırsam birkaç kişi tutuklanabilir"

Cem Ergün - AJANSSPOR

Galatasaray, Serie A takımlarından Napoli'de forma giyen 25 yaşındaki Nijeryalı santrfor Victor Osimhen'i kadrosuna katmak için saatleri sayıyor. Bu sabaha karşı İstanbul'a gelen Osimhen'in transferinin gün içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Avrupa ve Suudi Arabistan'dan teklif yağdı

Yaz transfer dönemi boyunca Napoli'den ayrılması gündemde olan Victor Osimhen için başta Chelsea olmak üzere Avrupa'dan ve Suudi Arabistan'dan birçok teklif geldi. Avrupa kulüpleri, Napoli'nin istediği bonservis ücretinden dolayı geri adım atarken, en yüksek teklif Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'den geldi. 

Dev teklif geldi, transfere yeşil ışık yandı

Al Ahli, Victor Osimhen için Napoli'ye 80 milyon Euro teklif etti. Nijeryalı yıldıza ise 4 yıllık sözleşme ve senelik 40 milyon Euro maaş önerdi. Transferin son günlerinde gelen bu teklife hem Napoli hem de Osimhen yeşil ışık yaktı.

Napoli'nin istekleri transferi suya düşürdü

Ancak Napoli'nin son dakika isteklerinin ardından bonservis ücretini de arttırmak istemesi, Suudi temsilcisinde suyu taşıran son damla oldu. Al Ahli transferden vazgeçti ve Osimhen, transfer döneminin sona ermesi sebebiyle Napoli'de kaldı.

Başkana öfkelendi, kadro dışı kaldı

Transferin gerçekleşmemesi üzerine öfkeli olan Victor Osimhen, İtalyan ekibinin başkanı Aurelio De Laurentiis ile hararetli bir tartışma yaşadı ve kadro dışı bırakıldı. Ayrıca Osimhen'e ait olan 9 numaralı formanın, yeni transfer Romelu Lukaku'ya verilmesine karar verildi.

"Birkaç kişi tutuklanabilir"

Tüm bu yaşanılanların ardından ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Napoli - Al Ahli - Victor Osimhen arasındaki transfer üçgeni hakkında şu sözleri söyledi: "Osimhen olayının perde arkasını anlatırsam birkaç kişi tutuklanabilir."

Senin için hazırladığımız haberler