Galatasaray transferde gaza bastı! Zalewski'nin alternatifi belli oldu

09.09.2024 - 01:05 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 01:21

Romalı Zalewski'nin peşinde olan Galatasaray, transferin gerçekleşmeme ihtimaline karşı bir diğer Serie A ekibi Lazio'da oynayan Luca Pellegrini'yi gündemine aldı.

Galatasaray transferde gaza bastı! Zalewski'nin alternatifi belli oldu

AJANSSPOR DIŞ HABER

Napoli'den kiralık olarak Victor Osimhen'i kadrosuna katan ve Nicola Zalewski'yi de renklerine bağlamak isteyen Galatasaray'da sürpriz bir isim daha gündeme geldi.

Pellegrini gündemde

İtalyan basınından TuttoMercatoWeb'de yer alan habere göre; AS Roma'da forma giyen Zalewski'nin peşinde olan Galatasaray, diğer bir Roma ekibi olan Lazio'da top koşturan ve bonsersivi Juventus'ta olan Luca Pellegrini'yi gündemine aldı.

Eğer Zalewski olmazsa...

İtalyan basınında yer alan haberlere göre sarı-kırmızılı ekibin birinci tercihinin Nicola Zalewski olduğu belirtilirken bu transferin gerçekleşmemesi halinde Luca Pellegrini için somut hamleler yapılacağı aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Szymanski Fenerbahçe'ye çağırdı, Galatasaray devreye girdi
Habere Git

Geçen sezon performansı

Geride bıraktığımız sezonu Lazio'da kiralık olarak geçiren futbolcu çıktığı 26 maçta 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

23 Ağustos'ta trafik kazası geçiren 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon herhangi bir resmi maçta forma giymedi.

Bonservisi Juventus'ta

Bonservisi Juventus'ta olan ve Lazio'da kiralık olarak forma giyen sol kanat/bekin Roma ekibi ile bulunan sözleşmesinde bu sezon sonunda şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler