Szymanski Fenerbahçe'ye çağırdı, Galatasaray devreye girdi

08.09.2024 - 21:36 | Son Güncellenme: 08.09.2024 - 23:01

Galatasaray, Victor Osimhen'in kadroya katılmasının ardından bir yıldız ismi daha transfer etmek istiyor. Süper Lig ekibi, Roma forması giyen Nicola Zalewski ile ilgileniyor.

Szymanski Fenerbahçe'ye çağırdı, Galatasaray devreye girdi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de ve Avrupa'da zirve mücadelesi vermek isteyen Galatasaray kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Kanat arayışında olan sarı-kırmızılı ekibin gündemine sürpriz bir isim geldi.

Romalı yıldız hedefte

A Spor'un haberine göre Süper Lig ekibi Galatasaray, Serie A takımı Roma'da forma giyen Nicola Zalewski ile ilgileniyor.

O isim iş başında

Haberde yer alan bilgiye göre sarı-kırmızılı ekibin Victor Osimhen'i renklerine bağlamasında rol oynayan George Gardi'nin bu transfer de aktif olduğu belirtildi.

Geçen sezon performansı

Bu sezon Roma ile 3 maça çıkan ve skor katkısı veremeyen 22 yaşındaki futbolcu, geride bıraktığımız sezon İtalyan ekip ile 33 mücadelede saha çıkmış ve 2 gol 2 asistlik performans göstermişti.

Sol bek ve sol kanat pozisyonlarında oynayabilen futbolcunun piyasa değeri ise 12 milyon Euro civarında.

Szymanski, Fenerbahçe'ye çağırmıştı

Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki orta sahası Sebastian Szymanski, Polonya Milli Takımı'nın Haziran'ın başında kamp yaptığı sırada Jose Mourinho'nun resmi olarak Fenerbahçe teknik direktörü olarak açıklanmasının ardından Portekizli teknik adam ile Roma'da çalışmış olan Nicola Zalewski için 4 Haziran günü milli takım kampında ülkesinin basın mensuplarının sorularını yanıtlamış ve "Zalewski'yi Fenerbahçe'ye gelmesi için ikna etmeye çalışıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Lewandowski'den övgüler

Polonya'nın yıldız futbolcusu Robert Lewandowski, 6 Eylül 2024 tarihinde 23 yaşındaki kanat bek için "Zalewski milli takımda giderek figür haline geldiğini ve kendine olan güveninin arttığını görüyorsunuz. Bütün bunlar milli takım için harika ama her şeyden önce onun için. O, bu yaşta, gelişmeye devam etmeli. Kesinlikle çok büyük potansiyele sahip" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler