Galatasaray, İstanbulspor'dan Mehmet Yeşil'i Transfer Etmek İstiyor

17.01.2023 - 11:24 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 11:44

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transfer çalışmaları sürdürürken gündeme İstanbulspor'un 24 yaşındaki savunma oyuncusu Mehmet Yeşil geldi. Detaylar...

Galatasaray, İstanbulspor'dan Mehmet Yeşil'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, İstanbulspor'da bu sezon başarılı performans sergileyen 24 yaşındaki savunma oyuncusu Mehmet Yeşil'i gündemine aldı. Cimbom, transferi tamamlamak için görüşmelerini sürdürüyor. Detaylar...

Mehmet Yeşil gündeme geldi

DHA'da yer alan habere göre, Galatasaray, İstanbulspor forması giyen 24 yaşındaki stoper Mehmet Yeşil'i kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Kırmızılar oyuncuyla görüşmelerini sürdürürken İstanbulspor ile bonservis konusunda görüşmelere devam ediyor.

1 gole katkı sağladı

Trabzonspor altyapısında yetişen Mehmet Yeşil, Süper Lig ekibi İstanbulspor'da forma giymektedir. Yeşil, bu sezon Süper Lig'de 18 karşılaşmada görev aldı ve 1 gol atma başarısı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'nun yerine o ismi getiriyor
Habere Git

Mehmet Yeşil kimdir?

Süper Lig ekibi İstanbulspor forması giyen Mehmet Yeşil, 31 Mayıs 1998 yılında dünyaya geldi. Diyarbakır'da dünyaya gelen Mehmet Yeşil, futbol kariyerine Trabzonspor U16 takımıyla başladı. Daha sonra İstanbulspor U19 takımına transfer olan 24 yaşındaki oyuncu 1 sezon Ofspor'da kiralık olara kforma giydikten sonra İstanbulspor ile Süper Lig'de mücadele etmeye başladı.

Uğur Çiftçi beklemede

Yerli transferlerine dönüş yapan Galatasaray, Sivasspor'dan tecrübeli oyuncu Uğur Çiftçi'yi transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncuyla anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızlı ekip, Yiğidolarla transfer detaylarını görüşmeye devam ediyor. Cimbom, Sivasspor ile anlaşma sağlaması durumunda Uğur Çiftçi'yi kadrosuna katacak.

Cenk Özkaçar gündemde

Yerli savunma oyuncususu için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a milli oyuncu Cenk Özkaçar geleceği iddia edildi.  Valencia'da kiralık oynayan ve bonservisi Lyon'da bulunan genç savunmacı için Cimbom, şartları sordu. Galatasaray, Metehan ile Emin Bayram dışında yedeği olmayan Abdülkerim - Nelsson ikilisine önemli bir alternatif sağlayamayı planlıyor.

İlgini Çekebilir
Avrupa'dan Galatasaray'a hücum... 4 futbolcuya transfer teklifi
Habere Git

Uğur Çiftçi için Çalımbay konuştu

Yukatel Kayserispor maçı öncesi yayıncı kuruluş Bein Sports'a konuşan Rıza Çalımbay, Uğur Çiftçi'nin Galatasaray'a gideceğini duyurmuştu. Çalımbay, "Uğur Çiftçi için Galatasaray'dan teklif geldi. Büyük ihtimalle transferin biteceğini düşünüyorum" demişti.

Transferde pürüz çıktı

Fanatik'te yer alan habere göre,  Emre Taşdemir'in Sivasspor'a gitmek istememesi sebebiyle Uğur transferinde pürüz çıktı. Sivasspor'la görüşmelerini sürdüren Galatasaray'ın aradaki sorunları çözmesi ve Uğur'u kadroya katması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler