Galatasaray, Sivasspor Deplasmanına Konuk Oluyor! İlk 11'ler Ve Kanal...

28.12.2022 - 00:53 | Son Güncellenme: 28.12.2022 - 01:08

Galatasaray, liderliği tekrardan Fenerbahçe'den almak için Sivasspor deplasmanına konuk oluyor. Maç hangi kanalda, maç linki ve 11'ler gibi detaylar haberde.

Galatasaray, Sivasspor Deplasmanına Konuk Oluyor! İlk 11'ler Ve Kanal...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Galatasaray, tekrar liderlik maçına çıkıyor. Trabzonspor'a mağlup olan Fenerbahçe'den liderliği alan Cimbom, Kanarya'nın Hatayspor galibiyeti ile tekrardan liderliğe geçmesi sonrası Sivasspor maçına mutlak 3 pun parolasıyla çıkmasına neden oldu. Peki maç ne zaman ve hangi kanalda? İşte maça dair merak edilenler...

Sivasspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Sivasspor Galatasaray maçı 29 Aralık Perşembe günü saat 17:00'da oynanacak. Sivasspor Galatasaray maçı maçı beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Muhtemel ilk 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal, Caner O. Goutas, Camara, Erdoğan Y., Ulvestad, Charisis, R. Yalçın, Uğur Çiftçi, Sabia, Yatabare

Galatasaray: Muslera; Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois; Berkan, Midtsjö, Rashica, Mertens, Kerem, Gomis

Sivasspor'da Galatasaray maçı öncesi sakatlık

Sivasspor'da Galatasaray maçı öncesinde Murat Paluli'nin sakatlığı hakkında açıklama yapıldı. Paluli, Galatasaray maçınad forma giyemeyecek.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Murat Paluli'nin, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynanan maçın 81. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktığı anımsatılarak, "Sporcumuz Murat Paluli'nin gerçekleştirilen MR çekiminde sağ diz dış yan bağında total ruptür (kopma) meydana geldiği tespit edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Baran Aksaka sürprizi! Okan Buruk...
Habere Git

Galatasaray'da iki önemli eksik

Galatasaray ile İstanbulspor arasında oynanan karşılaşmada oyundan çıkarken gördüğü kartla Sivasspor maçı öncesi cezalı duruma düşen Lucas Torreira karşılaşma forma giyemeyecek. Cimbom'da ayrıca Icardi'de sakatlığından dolayı görev alamayacak.

Senin için hazırladığımız haberler