Okan Buruk, Torreira'nın Yerine Baran Aksaka'yı Oynatacak! Sivasspor...

27.12.2022 - 18:56 | Son Güncellenme: 27.12.2022 - 19:43

Galatasaray'da İstanbulspor maçında gördüğü kart sonrası Sivasspor maçında cezalı duruma düşen Lucas Torreira'nın yerine genç oyuncu Baran Aksaka görev alacak. Detaylar...

Okan Buruk, Torreira'nın Yerine Baran Aksaka'yı Oynatacak! Sivasspor...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Lucas Torreira'nın yerine oynatılacak isim belli oldu. Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk genç oyuncu Baran Aksaka'yı ilk 11 için hazırlmaya başladı. Sivasspor maçında Torreira'dan yoksun çıkacak olan Cimbom, Baran Aksaka'yı 11'e sürmeyi planlıyor. Detaylar...

Okan Buruk genç oyuncuya görev verecek

A Spor'da yer alan habere göre, Okan Buruk, Sivasspor karşısında cezalı Lucas Torreira'nın yerinde Baran Aksaka'yı sahaya sürmeyi düşünüyor.  

Okan Buruk övmüştü

Vilarreal' karşı oynanan hazırlık maçında gösterdiği performans sonrası dikkatleri üzerine çeken Özgür Baran Aksaka'nın performansı maç sonunda Okan Buruk'tan övgü aldı. Buruk, "Baran’ın çok da kolay pasları yoktu aslında. Hepimizin beklentisinin yüksek olduğu bir oyuncu. Bir önceki maçta ilk 11’de oynamıştı, bugün de ikinci yarıda sahada oldu. Maçı seyreden birisi belki Baran’ı İspanyol oyuncu gibi görebilir. Topu yönetmesi ve dokunuşları çok iyi" dedi.
 

İlgini Çekebilir
Galatasaray Sırp yıldız ile anlaşmaya yakın!
Habere Git

Galatasaray Teknik direktörü, açıklamalarına şöyle devam etti: "Ofansif bir oyuncudan evrildi Baran. İkinci yarıda pas trafiğinde çok iyi işler yaptı. Beklentimiz yüksek kendisinden. İnşallah bu takım içinde ligde de süre alacak seviyeye gelecektir. Bugünkü oyun bunu net şekilde bize gösterdi."
 

Bulgaristan davet yolladı

 Sabah'ın haberine göre Galatasaray'ın genç yeteneği Baran Aksaka'yıBulgaristan U21 Takımı,  davet gönderme kararı aldı. Bulgaristan forma giyme hakkı olan genç oyuncuya davetin geldiği iddia edildi.

Özgür Baran Aksaka'nın annesi Bulgar Türk'ü

29 Ocak 2003'te doğan Baran Aksaka'nın annesi Bulgaristan Türk'ü. Bu yüzden 19 yaşındaki futbolcunun Bulgaristan Milli Takımı'nda oynama şansı bulunuyor. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray tribünde de lider
Habere Git

Galatasaray'da gelecek vaad eden oyuncular arasında yer alan Özgür Baran Aksaka, Sarı-Kırmızılılarla 2025 yılına kadar sözleşme imzaladı. 8 yaşından bu yana Galatasaray altyapı takımlarında oynayan genç oyuncu A takımla da maçlara çıkmaya başladı.

Liderlik özelliğini U19 Takımı'nda gösterdikten sonra önce kaptanlığa getirilen ardından da A Takım'a alınan genç yıldız adayı Florya'nın gözbebeği olarak gözükmeye devam ediyor. Baran Aksaka'nın yavaş yavaş A takımla maçlara çıkması beklenirken Cimbom'un ligde daha fazla süre vereceği de iddia edilmeye devam ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler