CANLI| Olimpija Ljubljana - Galatasaray Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

07.08.2023 - 18:16 | Son Güncellenme: 09.08.2023 - 00:02

Galatasaray, deplasmanda NK Olimpija ile UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda karşı karşıya geliyor. Maç canlı yayın, linki ve kanalı gibi detaylar haberde.

CANLI|  Olimpija Ljubljana - Galatasaray Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Galatasaray NK Olimpija maçı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu kapsamında oynanacak. Cim Bom'un maçının ne zaman ve hangi kanalda olacağı merak konusu olurken canlı yayın ve maç linki gibi aramalarda sürüyor. İşte zorlu maça dair ilk 11'ler dahil tüm detaylar...

Galatasaray- NK Olimpija maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Galatasaray’ın NK Olimpija ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi eleme turu müsabakası bu akşam oynanacak. Mücadelenin saati ise 22.00 olarak duyuruldu. Karşılaşma S Sport + ekranlarından canlı izlenebilecek.

Kamp kadrosu belli oldu! Yıldız isim yok

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki NK Olimpija Ljubljana maçının kamp kadrosu açıklandı. Mauro Icardi ve Torreira'nın dahil edildiği kafilede Wilfred Zaha ile Zaniolo yer almadı.

Yeni transferlerden kaleci Günay Güvenç de listede yer alan isimlerden biri oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi belli oldu!
Habere Git

Başkent Ljubljana'ya götürülen kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Fernando Muslera, Leo Dubois, Angelino, Fredrik Midtsjö, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Günay Güvenç, Halil Dervişoğlu, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Jankat Yılmaz, Barış Alper Yılmaz, Caner Doğan, Hamza Akman, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Cedric Bakambu, Berk Balaban.

Galatasaray'da sakat ve cezalı oyuncu var mı?

Galatasaray- Olimpija Ljubljana arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Cim Bom'da cezalı ve sakat oyuncu bulunmamaktadır.

Galatasaray- Olimpija Ljubljana maçı hakemi kim?

Maçı İsveç Futbol Federasyonu’ndan Andreas Ekberg yönetecek. Onun yardımcılıklarını Marcus Lundgren Klitte ve Niklas Nyberg yapacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan sessiz operasyon
Habere Git

Rövanş İstanbul'da

Maçlarını 18 bin 135 kişilik SR Stozice Stadyumu’nda oynayan Olimpja ile oynanacak turun ilk maçı UEFA takvimine bu akşam deplasmanda, rövanş ise 15 Ağustos’ta RAMS Park'ta olacak.

İlk 11'ler

Olimpija Ljubljana: Vidovsek, Silva, Ratnik, Muhamedbegovic, Sualehe, Elsnik, Pedro, Seslar, Posavec, Fedida, Bristric

Galatasaray: Muslera, Boey, Abdülkerim, Nelsson, Kazımcan, Berkan, Oliveira, Barış Alper, Mertens, Kerem, Bakambu

G.Saray'ın Ljubljana'yı elemesi durumunda muhtemel rakibi kim?

Zalgiris'i eleyen Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’ndaki rakibi belli oldu.

Antwerp
Rakow-Aris Limassol
Molde-Klaksvik
Slovan Bratislava-Maccabi Haifa


Kura Çekimi: 7 Ağustos

İlgini Çekebilir
Sehic’ten Galatasaray itirafı: “Fatih Terim beni istedi”
Habere Git

Mertens tarihe geçti

Galatasaray Zalgiris maçının 31. dakikasında fileleri havalandıran Dries Mertens tarihe geçti. Belçikalı yıldız, Galatasaray formasıyla Avrupa kupalarında gol atan en yaşlı (36 yaş 88 gün) yabancı oyuncu oldu.

Galatasaray'da bu alanda rekor daha önce Gheorghe Hagi'ye (36 yaş 32 gün) aitti.

Okan Buruk'tan açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, turu geçmelerine rağmen savunma olarak hatalar yaptıklarını dile getirerek, “Bir sonraki maçta daha iyi bir Galatasaray izleyeceğiz” dedi.

İlgini Çekebilir
Milot Rashica'dan Cim Bom için fedakarlık
Habere Git

Olimpija Ljubljana Teknik Direktörü Joao Henriques'ten Galatasaray sözleri!

Olimpija Ljubljana Teknik Direktörü Joao Henriques ise Galatasaray ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını kazanmak için mükemmel olmalarının bile yetmeyebileceğini söyledi.

Henriques: "Biz her zaman her takıma karşı kazanmak istiyoruz"

Henriques, Stozice Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın sezon başında bile iyi durumda olduğunu belirterek, "Biz her zaman her takıma karşı kazanmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz, evimizde veya dışarıda, nerede oynarsak oynayalım. Galatasaray'a karşı kazanmak için mükemmel olmamız bile yetmeyebilir, ama tur atlamak için iki maçımız var ve çalışmalıyız." diye konuştu.

"Biz her şeye hazırız"

Stadın dolu olmasını beklediğini ifade eden Henriques, "Bu Şampiyonlar Ligi karşılaşması ve biz burada olmayı hakkettiğimizi göstermek zorundayız." dedi.

Galatasaray'ın köklü bir takım olduğunu daha önce kupalar kazandığını hatırlatan Henriques, "Ama sahada her şey olabilir, biz her şeye hazırız. Kolektif olarak başarılıyız ve hep ilerlemek için gayret sarf edeceğiz." şeklinde konuştu.

Okan Buruk'tan açıklama

Buruk açıklamasında; "İki takım için de çok önemli bir karşılaşma. Rakibimiz bizden bir tur daha önce başladı. İki tane lig maçı oynadılar. 6 resmi maç oynadılar. Biz 2 resmi maç oynadık. Bir toparlanma sürecinde olan bir takımız. Yarışıyoruz, bir turu geçtik. Hedefimiz bu turda da rakibimizi elemek. Rakibimize çok önem veriyoruz. Avantajlı bir skorlar dönmek itiyoruz. Kazanarak geri dönmek istiyoruz." dedi. 

''Oyuncularımla birlikte Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyorum"

Okan Buruk sözlerinin devamında; "Takımımı hazır görüyorum. Hazır olmak zorundayız. Oyuncularıma yarın için çok güveniyorum. En iyilerini vereceklerini düşünüyorum. Vermeleri de gerekiyor. Bizim için maddi ve manevi çok önemli bir maç. Oyuncularımla birlikte Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyorum." açıklamasında bulundu. 

Zaha ve Icardi sözleri

Okan Buruk yeni transfer için; "Wilfried Zaha, 2 gün takımla antrenman yaptı. Bir sonraki maçla birlikte süre almaya başlayacağını düşünüyoruz ama acele etmeden doğru bir şekilde takıma katılmasını istiyoruz. Icardi, bize geç katılan oyunculardan biri. Oynayabilecek durumda olduğu için kadroya aldık. Maçın gidişatına göre değerlendirmeyi düşünüyoruz." sözlerini sarfetti. 

Rashica transferinde son durum

Tecrübeli teknik direktör, Kosovalı futbolcu için; "Rashica, beğendiğimiz ve istediğimiz bir oyuncu. Ancak bu transfer dönemi, ne zaman ne olacak bilemiyoruz. Bu süreç, devam ediyor. Bir kanat takviyesi daha yapmak istiyoruz, ilk tercihimiz tabii ki Rashica." dedi. 

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle 1-0 önde!

Galatasaray deplasmanda avantajı kaptı

Galatasaray, Olimpija Ljubljana deplasmanından Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu'nun golleri ile ile 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve tuır kapısını büyük ölçüde açtı.

Senin için hazırladığımız haberler