Galatasaray, Özgür Baran Aksaka İle Sözleşme Uzattı

17.01.2023 - 14:27 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 14:40

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, genç yıldız adayı Özgür Baran Aksaka ile sözleşme uzattığını açıkladı. İşte Başkan Dursun Özbek ve Aksaka'nın açıklamaları

Galatasaray, Özgür Baran Aksaka İle Sözleşme Uzattı

AJANSSPOR HABER

İç transferde genç yıldız adaylarına imza attırmaya başlayan Galatasaray, Emin Bayram'dan sonra Özgür Baran Aksaka ile de sözleşme uzattığını duyurdu. Genç oyuncuyla sözleşme imzalayan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek açıklamalarda bulundu. Detaylar...

2026 yılına kadar sözleşme imzalandı

Galatasaray, yaptığı açıklamada "Akademimizde yetişen futbolcumuz Özgür Baran Aksaka'nın 2024-2025 sezonu sonuna kadar geçerli olan profesyonel sözleşmesi tadil edilerek 2025-2026 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır." ifadelerine yer verdi.

''Hayallerim var''

Genç oyuncu sözleşme uzattıktan sonra açıklamalarda bulundu. Aksaka, "Öncelikle başkanıma, yönetim kurulumuza ve özellikle Okan Hocam'a çok teşekkür ederim. Benim küçük yaşlardan beri Galatasaray'da uzun yıllar oynamak gibi bir hayalim var. Sözleşmemi uzattım. Umarım her şey benim için güzel olur." dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yıldızına teklif yağıyor
Habere Git

''Performansı çok iyi''

Baran Aksaka'nın sözleşme imzalamasından sonra açıklama yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Ben Baran'ı tebrik ediyorum. Performansı da çok iyi. Antalya'daki hazırlık maçlarında özellikle izledim. Allah sakatlık vermesin. Uzun yıllar başarıyla hizmet edecek bir futbolcumuz. Galatasaray'da başarılı olması için yönetim olarak elimizden geleni yapacağız" dedi. 
 
 

Emin Bayram ile sözleşme uzatıldı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Akademimizde yetişen futbolcumuz Emin Bayram'ın 2024-2025 sezonu sonuna kadar geçerli olan profesyonel sözleşmesi tadil edilerek 2025-2026 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır" denildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Süper Lig'den savunmacı transfer ediyor
Habere Git

Galatasaray ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalayan 19 yaşındaki genç savunma oyuncusu Emin Bayram, “Kulübün bünyesinde 2026’ya kadar olacağım için çok mutluyum. Kulüp içinde bulunduğum her zaman elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Okan hocama, başkanımıza, yönetimimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah herkes için hayırlısı olur. Bu seneye başlarken hedefimiz 23. şampiyonluktu. Bu sene inşallah başaracağız” cümlelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler