Galatasaray - Fatih Karagümrük: 2-0 (Maç Sonucu-Özet)

02.04.2022 - 13:25 | Son Güncellenme: 02.04.2022 - 22:44

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Galatasaray sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü mağlup etti. İşte maç sonucu, özet ve karşılaşmadan detaylar...

Galatasaray - Fatih Karagümrük: 2-0 (Maç Sonucu-Özet)

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup etti.

Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Nef Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

11'ler belli oldu


Galatasaray: Muslera, Ömer Bayram, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Babel, Cicaldau, Kerem, Gomis.


Fatih Karagümrük: Viviano, Salih, Biraschi, Lukassen, Balkovec, Biglia, Toure, Bistrovic, Emre, Jimmy Durmaz, Pesic


Torrent'ten Ömr Bayram kararı

Sarı-kırmızılı takımda Domenec Torrent, koronavirüs testi pozitif çıkan ve kadroda yer almayan Sacha Boey'in yerine sağ bekte Ömer Bayram'a şans verdi. 

Galatasaray penaltı kazandı

2' Maça hızlı başlayan Galatasaray 2. dakikada penaltı kazandı. Salih Dursun'un müdahalesi sonrası Kerem Aktürkoğlu yerde kaldı ve hakem Ali Şansalan penaltı noktasını gösterdi.

Gol Gomis

3' Galatasaray, Bafetimbi Gomis'in 3. dakikada penaltıdan attığı golle Fatih Karagümrük karşısında 1-0 öne geçti. Fransız yıldız ligdeki 5. golünü kaydetti. 

Galatasaray farkı 2'ye çıkardı

12' Sarı-kırmızı takım 12. dakikada Ryan Babel'in attığı golle Fatih Karagümrük karşısında skoru 2-0 yaptı. Bu sezon 2. golünü atan Hollandalı oyuncunun asistini ise Cicaldau yaptı. Rumen yıldız bu sezonki 3. asistini yaptı. 

Aslan'dan bir ilk

Galatasaray, bu sezon ilk kez bir maçın ilk 15 dakikasında 2 gol birden attı. Opta verileirne göre ise; Bu sezon Süper Lig'deki en erken iç saha golünü Bafetimbi Gomis ile atan Galatasaray (03:09), Aralık 2020'den (vs Göztepe) bu yana ilk kez bir maçın ilk 15 dakikalık bölümünde iki gol kaydetti. 

Kerem sakatlandı

32' Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu 32. dakikada sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Yıldız oyuncunun yerine Emre Kılınç oyuna dahil oldu.

Cicaldau direğe takıldı

35' Üçüncü gol arayışlarını sürdüren Sarı-kırmızılı takımda Rumen oyuncu Cicaldau'nun ceza sahası dşından çektiği şut direkten döndü. 

Taylan yerde kaldı

37' Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan sonra Taylan Antalyalı da kendini yere bıraktı. Tedavisi yapılan orta saha oyuncusu yeniden oyuna geri döndü. 

Nelsson kart gördü

42' Galatasaray'da savunma oyuncusu Victor Nelsson sarı kart gördü. 

İlk Yarı Sonucu | Galatasaray 2-0 Karagümrük

İkinci yarı başladı

Caner yuhalandı

57' Galatasaraylı taraftarlar, Fatih Karagümrük'te ikinci yarı oyuna giren Caner Erkin'i top ayağına gelince yuhalıyor. 

Gomis'ten röveşata

59' Sarı-kırmızılı takımda Ryan Babel'in ceza sahası içindeki pasına Bafetimbi Gomis röveşata yaptı ancak top az farkla auta gitti. 

Karagümrük penaltı kazandı

73' Fatih Karagümrük 73. dakikada VAR kararı sonrası penaltı kazandı. Hakem Ali Şansalan, topun ceza sahası içinde Van Aanholt'un eline çarptığı gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi.

Muslera kurtardı

75' Fatih Karagümrük'te topuna başına geçen Pesic, kaleci Fernando Muslera'yı geçemedi. 

Maç Sonucu | Galatasaray 2-0 Karagümrük

Senin için hazırladığımız haberler