Fernando Santos: "İki haftadır hakkımız yeniyor"

28.01.2024 - 18:32 | Son Güncellenme: 28.01.2024 - 18:39

Süper Lig'de Beşiktaş, Sivasspor deplasmanında 1-0 kaybetti. Maçtan sonra Fernando Santos, penaltı tartışmaları ve hakem hakkında açıklamalarda bulundu.

Fernando Santos: "İki haftadır hakkımız yeniyor"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 23'üncü haftasında Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, zorlu deplasmanda 1-0 kaybetti. Mücadeleye Salih Uçan'ın Sivas ceza sahası içinde yerde kaldığı için verilen ve VAR incelemesinin ardından iptal edilen penaltı kararı damga vurdu. Maçın ardından teknik direktör Fernando Santos açıklamalarda bulundu.

"Öyle bir gol yedik ki..."

Fernando Santos, "Maça çok kötü başladık. İlk 15 dakika gerçekten çok kötü oynadık. Sonrasında maça biraz ortak oldu. Öyle bir gol yedik ki rakibe golü biz verdik, alın atın dedik. İkinci yarı istediklerimizi yaptık. Rakibimize izin vermedik" ifadelerini kullandı.

"Oyuncularımızın şunu anlaması lazım..."

Santos, "Oyuncularımızın şunu anlaması lazım ilk baştan sona kadar aynı olmamız lazım. İyi başlayıp kötü bitiremeyiz. Pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. İkinci yarı daha iyiydik. Kendi kalemize attığımız golü çıkarmak için çok uğraştık ama başaramadık" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Feyyaz Uçar'dan olay açıklama: "Şu hakemlerden kurtulalım, yeter artık!"
Habere Git

"Artık hakemlerle ilgili konuşmak zorundayım"

Portekizli teknik adam, "Artık hakemlerle ilgili konuşmak zorundayım. Geçen hafta penaltımızı vermediler, bu hafta penaltımızı iptal ettiler. İki hafta üst üste hakkımızı yediler. Geçen hafta Rashica'nın pozisyonu net penaltıydı vermediler. Bu doğru bir durum değil" dedi.

Fernando Santos, "Sivasspor'un hakkını yemeyelim. Golü buldular ve iyi savunma yaptılar. Sürekli savunma yaptılar. Geride karşıladılar. Bizim onlara verdiğimiz şansları değerlendirdiler ve maçı kazandılar. Biz iyi oynamak zorundayız. İkinci yarı biraz iyiydik ama daha iyi olmak zorundayız. Bulduğumuz şansları gole çevirmemiz lazım. Beraber çalışıp bunu aşacağız" açıklamasını yaptı.

"Yönetime ve Samet hocamıza güveniyorum"

Santos son olarak, "Yönetime ve Samet hocamıza güveniyorum. Trabzonspor maçına 1 hafta var. Takıma güveniyorum. Taraftara da ihtiyacımız var. Beşiktaş olarak ilk dakikadan sona kadar hep oyunda olmak zorundayız. Bu konu üstünde çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler