Feyyaz Uçar'dan olay açıklama: "Şu hakemlerden kurtulalım, yeter artık!"

28.01.2024 - 18:24 | Son Güncellenme: 28.01.2024 - 18:42

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Trendyol Süper Lig'de Sivasspor'a deplasmanda yenildikleri karşılaşma sonrası açıklamalar yaptı. Detaylar.

Feyyaz Uçar'dan olay açıklama: "Şu hakemlerden kurtulalım, yeter artık!"

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor'a deplasmanda 1-0 yenildikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Bu VAR ve AVAR'da neler oluyor anlamıyoruz"

Hakem kararlarını eleştirerek sözlerine başlayan Uçar, "Hakemler ısrarla bizi konuşmaya davet ediyor. Geçen hafta penaltı oluyor VAR çağırmıyor, bu hafta VAR'dan geri dönüyor. VAR'dan geri dönmesi için hakeme aldatmaya yönelik hareket ya da elle oynama olması lazım. Bunlar yok. Bu VAR ve AVAR'da neler oluyor anlamıyoruz. 

"Kayıtları dinleyelim"

Kayıtları dinleyelim. Biri de bizim için bir şey yapsın. Niye Beşiktaş'a gelince aynı haksızlıklar? Artık yeter. Konuşmamak için direniyoruz. Aynı zamanda rakip takım da şikayetçi hakemden. VAR'da kim var diye soruyoruz; Serkan Tokat. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş penaltı kazandı, VAR iptal etti!
Habere Git

"Şu hakemlerden kurtulalım"

Metin Tokat'ı hatırlar mısınız? Sergen frikik kullanırken elle oynamayı vermeyen hakem. Şu hakemlerden kurtulalım. Bugün Bülent hocanın da isyanı ortada. Rakip de haklı, doğrudur. Düzgün yönetin abi ya!" şeklinde konuştu.

"Artık yeter, sabır taştı"

Oyuncumuzun diz yan bağı kopuyor, sarı kart yok. Geçen hafta verilmeyen penaltı var, bu hafta VAR'dan dönen penaltı var. Yıllardır niye hep Beşiktaş'a karşı? Biz hakemden gol yiyen takımız. Konuşmak istemiyoruz, lütfen rica ediyoruz. Artık yeter, sabır taştı. 

"Beşiktaş'ın hakeme ihtiyacı yok"

Maçın skoruna direkt etki eden hareketler bunlar. Bundan sonra bu hafta içi yönetim kuruluna brifing sunacağız. Bundan sonra hakem istatistiğini bütün dostlarla paylaşacağız. Sakın ola ki yanlışlıkla bize avantaj sağlamasınlar. Beşiktaş'ın hakeme ihtiyacı yok.

"Başkanımız da 'artık yeter' dedi"

Bu hafta içinde başkanımızla toplantının ana gündemi hakemlerle ilgili olacak. Artık yeter. Sayın başkanımız da artık yeter dedi. Çok yüreğimiz yanıyor dostlar" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler