Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek Avrupa'nın radarında

24.08.2023 - 14:36 | Son Güncellenme: 24.08.2023 - 15:13

Son dakika | Fenerbahçe'nin yerli futbolcuları Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek, Avrupa'nın radarında. İki futbolcuya da teklifler geldi. İşte detaylar.

Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek Avrupa'nın radarında

Yaptığı transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe'de hareketli günler devam ediyor. UEFA Konferans Ligi ve Trendyol Süper Lig'deki performanslarıyla dikkat çeken Sarı-Lacivertli futbolcular, takımların radarına girdi. Kanarya'nın iki yerli oyuncusuna teklifler gelmeye başladı.

Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'e talipler var

Sabah'ın haberine göre Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'i kadrolarına katmak isteyen takımlar Fenerbahçe ile temasa geçti.

Ferdi'ye yakın takip

Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nu Avrupa'nın büyük kulüpleri yakından takip ediyor. Adı daha önce Inter ve Everton ile de anılan Ferdi'ye bu sefer Ajax ve Napoli talip oldu.

İlgini Çekebilir
Livakovic İstanbul'da!
Habere Git

Fener, Ferdi'nin ayrılığına sıcak değil

Teknik direktör İsmail Kartal'ın vazgeçilmez isimlerinden olan Milli futbolcunun ayrılığına sıcak bakılmıyor. 

Leverkusen'e İsmail Yüksek

Kerem Demirbay'ı Galatasaray'a gönderen ve orta saha arayışında olan Alman ekibi Bayer Leverkusen, İsmail Yüksek için Fenerbahçe'ye teklifte bulundu.

Yüksek, Kartal'ın elini rahatlatıyor

Sarı-Lacivertliler'de rotasyonun önemli isimlerinden olan 24 yaşındaki orta saha, 3 Türk oynatma kuralı dolayısıyla da İsmail Kartal'ın elini rahatlatan isimlerden birisi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Twente kadrosunda iki değişiklik
Habere Git

Ferdi Kadıoğlu'nun performansı

Geçtiğimiz sezonda toplam 48 maça çıkan Ferdi, bu maçlarda 4 gol ve 4 asistlik performans gösterdi. 

İsmail Yüksek'in performansı

2022-2023 sezonunda Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan İsmail, geçtiğimiz sezon 18'i ilk 11 olmak üzere toplamda 32 maça çıktı. İsmail Yüksek bu maçlarda 1 gol ve 1 asist başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler