Fenerbahçe'nin yeni transferi Dominik Livakovic İstanbul'a geldi!

24.08.2023 - 13:14 | Son Güncellenme: 24.08.2023 - 15:06

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı Dominik Livakovic, sağlık kontrollerinden geçerek sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dominik Livakovic İstanbul'a geldi!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertli takım, uzun zamandır listesinde tuttuğu Dominik Livakovic'te mutlu sona geldi.

Livakovic İstanbul'da!

Dominik Livakovic, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini sonuçlandırarak, resmi sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a geldi.

Kulüp prensip anlaşmasını duyurdu

Fenerbahçe, gün içinde yaptığı açıklamada Livakovic ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurmuştu. Sarı-Lacivertliler, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Dominik Livakovic’in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Dinamo Zagreb ile prensip anlaşmasına varmıştır" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Twente kadrosunda iki değişiklik
Habere Git

Fenerbahçe'den açıklama

Livakovic'in İstanbul'a inişinin ardından Fenerbahçe açıklamada bulundu. Sarı-Lacivertliler'in duyurusunda, "Dominik Livakovic, sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a geldi" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
TFF'den rest: Kaosa izin yok, cezaya devam
Habere Git

Dominik Livakovic'in kariyeri

Livakovic kariyerine ülkesinin NK Zagreb kulübünde başladı. 4 sezonluk NK Zagreb macerasından sonra Dinamo Zagreb'in yolunu tutan file bekçisi, 8 sezondur Hırvat takımının kalesini koruyor. Zagreb ile 6 lig şampiyonluğu bulunan Livakovic, 2'de Hırvatistan Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Dominik Livakovic'in performansı

Livakovic, Zagreb ile 288 maçta boy gösterdi. Bu maçlarda kalesinde 229 gol gören kaleci, 135 maçta kalesini gole kapamayı başardı. Zagreb kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmedi. 

Senin için hazırladığımız haberler