Fenerbahçe'nin Şoke Edici İstatistiği, 10 Golün 9'unu Kadıköy'de Yedi

09.10.2022 - 22:36 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 23:27

Süper Lig'in 9. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük'ü 5-4 mağlup eden Fenerbahçe bu sezon yediği 10 golün 9'unu Kadıköy'de kalesinde gördü. Detaylar.

Fenerbahçe'nin Şoke Edici İstatistiği, 10 Golün 9'unu Kadıköy'de Yedi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, tabiri caizse gözlerin pasını silen bir maçın ardından Vavacars Fatih Karagümrük'ü Kadıköy'de uzatmalarda gelen golle 5-4 mağlup etti. 3 penaltı çalınan, Enner Valencia'nın hat-trick yaptığı ama son sözü Michy Batshuayi'nin söylediği muhteşem geceden sarı lacivertliler 3 puan çıkardı.

Fenerbahçe 10 golün 9'unu Kadıköy'de yedi

Diğer yandan yenilen 4 gol de dikkatleri bir başka noktaya yöneltti. Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 8 maçta kalesinde 10 gol gördü. Ve ne çarpıcı ki bu 10 golün 9'unu evinde; yani Kadıköy'de yedi. Yani "Fenerbahçe'nin kalesi Kadıköy'de düştü" denilse yeridir. Karagümrük'ten 4 gol yiyen Altay Bayındır, kısa bir süre tribünlerin bir kısmının tepkisini çekti. Ancak akabinde stadın büyük kısmı genç kaleciye alkışla destek verdi.

Fenerbahçe deplasmanda 1 gol yedi

Hangi Kredi Ümraniyespor'dan 3 ve Adana Demirspor'dan da 2 gol yiyen Fenerbahçe, son olarak da Fatih Karagümrük'ten 4 gol yedi. Sarı lacivertliler buna karşın sadece Ümraniye'ye puan kaybetti. Fenerbahçe, evindeki 5 maçın sadece ikisinde gol yemedi. Bunlar da Kayserispor ve Alanyaspor maçları. Kanarya, deplasmandaysa sadece Arabam.com Konyaspor'dan 1 gol yedi ama bu da 3 puana maloldu.

İlgini Çekebilir
YOK BÖYLE MAÇ!
Habere Git

İşte Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki maçları

______________________________________
Fenerbahçe-Ümraniyespor: 3-3
Fenerbahçe-Adana Demirspor: 4-2
Fenerbahçe-Kayserispor: 2-0
Fenerbahçe-Alanyaspor: 5-0
Fenerbahçe-Fatih Karagümrük: 5-4

Beşiktaş'tan sonra Karagümrük

Fenerbahçe, evinde 2 yıl aradan sonra ilk kez kalesinde 4 gol birden gördü. Sarı lacivertliler, 29 Kasım 2020'de oynanan derbide 10 kişi kalan Beşiktaş'a 4-3 mağlup olmuştu. Öte yandan 18 yıl aradan sonra Fenerbahçe'nin bir maçında toplam 9 gol atıldı. Kanarya, 20 Kasım 1994 Kayseri Erciyesspor'u 8-1 mağlup etmişti. 

Kulüpten Altay Bayındır'a destek tweet'i

Fenerbahçe Kulübü, maçın ardından sosyal medya hesabından kaleci Altay Bayındıra'a destek veren bir paylaşım yaptı. Altay'ın bir fotoğrafını Twitter hesabına koyan Fenerbahçe, sarı lacivert renklerden oluşan kalp emojileri ekledi. 

Senin için hazırladığımız haberler