Augsburg, Mergim Berisha'nın Satın Alma Opsiyonunu Kullandı | Transfer Haberleri

25.05.2023 - 15:09 | Son Güncellenme: 25.05.2023 - 15:24

Transfer haberleri... Almanya Bundesliga takımlarından Augsburg, Fenerbahçe'den kiraladığı golcü oyuncu Mergim Berisha ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar.

Augsburg, Mergim Berisha'nın Satın Alma Opsiyonunu Kullandı | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Bundesliga ekiplerinden Augsburg, Fenerbahçe'den satın alma opsiyonu ile birlikte sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Mergim Berisha ile ilgili kararını resmen verdi.

Augsburg, Berisha'nın satın alma opsiyonunu kullandı

Sport Bild'de yer alan habere göre; Alman ekibi Augsburg'un, golcü oyuncunun 4 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullandığı belirtildi.

Augsburg'dan ayrılabilir

Bu sezon çıktığı 24 karşılaşmada 10 gol ve 4 asistlik müthiş bir performans göstererek Almanya Milli Takımı'na davet edilen golcü oyuncunun yaz transfer döneminde Augsburg'da kalmasının zor olduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Belözoğlu'nun koltuğuna o oturacak
Habere Git

15 ila 20 milyon Euro'ya transfer olabilir

Alman basını, 25 yaşındaki oyuncuya hem yurt içinden hem de yurt dışından birçok takımın ilgisinin olduğunu ve 15 ila 20 milyon Euro arası bir bonservis bedeli karşılığında satılabileceğini iddia etti.

Bilindiği üzere golcü oyuncu 2 Eylül 2021 tarihinde RB Salzburg'dan 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 

Fenerbahçe kariyeri

Sarı-lacivertli takım ile 32 karşılaşmaya çıkan Alman forvet 8 gol ve 3 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den depremzedelere 50 milyon TL! Ali Koç bizzat açıkladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler