Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük Maçı Sonrası Penaltı Paylaşımı

10.04.2023 - 23:31 | Son Güncellenme: 11.04.2023 - 00:29

Süper Lig'de Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, maç sonu Enner Valencia'nın ceza sahası içinde yerde kaldığı ve penaltı bekledikleri pozisyonu paylaştı.

Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük Maçı Sonrası Penaltı Paylaşımı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. hafta kapanış maçında Olimpiyat Stadyumu'nda Karagümrük'ün konuğu oldu. Sarı Lacivertliler, ilk yarıyı 1-0 geride kapatmasına rağmen 2. yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmasını bildi.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'den flaş bir paylaşım geldi.

Penaltı isyanı

Sarı lacivertli ekip, Enner Valencia'nın ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonu paylaşıp sert bir gönderme yaptı.

"Manipülasyonlar işe yaradı"

Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından Enner Valencia'nın ceza sahası içinde yerde kaldığı ve penaltı bekledikleri pozisyonu paylaştı. Sarı-Lacivertliler bu gönderiye, "Algılar, manipülasyonlar işe yaradı. Penaltımız yok sayıldı. Ama sonucu Fenerbahçe belirledi" notunu düştü.

İlgini Çekebilir
"Fenerbahçe 3. kez şampiyonluk yarışından koparılmaya çalışıldı"
Habere Git

Ne olmuştu?

Fenerbahçe, Karagümrük maçının ikinci yarısında Enner Valencia'nın girdiği bir pozisyon sonrası penaltı bekledi. Hakemin kararı tartışmalara neden oldu.

Maçın 63. dakikasında Karagümrük ceza sahası içine atılan pasa Enner Valencia hareketlendi. Çizgi üzerinde topu kontrol etmeyi başaran Valencia, ilk rakibinden sıyrıldı. Topu İbrahim Dresevic’den de kurtaran Valencia, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı.

"Valencia, büyük şaşkınlık yaşadı"

Pozisyonun devamında top auta çıkınca Fenerbahçeli oyuncular penaltı itirazında bulundu. Sağ ayak bileğini tutan Valencia, maçın hakemi Abdülkadir Bitigen’in ‘penaltı yok’ kararı sonrası büyük şaşkınlık yaşadı.

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçında VAR hakemi olarak Emre Malok görev yaparken AVAR’da Kadir Sağlam ve Ali Saygın Ögel bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler