Fenerbahçe'de Selahattin Baki, Fatih Karagümrük Maçını Değerlendirdi

10.04.2023 - 22:54 | Son Güncellenme: 10.04.2023 - 23:26

Süper Lig'in 28. haftasında Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de yönetici Selahattin Baki, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Fenerbahçe'de Selahattin Baki, Fatih Karagümrük Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. hafta kapanış maçında Olimpiyat Stadyumu'nda Karagümrük'ün konuğu oldu. Sarı Lacivertliler, ilk yarıyı 1-0 geride kapatmasına rağmen 2. yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmasını bildi.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki açıklamalarda bulundu.

"Bu artık kabul edilemez bir noktaya geldi"

Fenerbahçe'nin tekrardan şampiyonluk yarışından koparılmak istendiğini dile getiren Baki, "Fenerbahçe yine bu akşam herkesin gözünün önünde bu sezon 3. kez şampiyonluk yarışından koparılmaya çalışıldı. Bizim en uzak tribünden görebildiğimiz penaltıyı ne hakem görebildi, ne de VAR... Bu artık kabul edilemez bir noktaya geldi. Lale Orta diyorlar, MHK diyorlar. 'Bu hakemler Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak' algısı var. Bundan herhalde bir tek hakemlerin haberi yok. Lale Orta ve MHK'ya sesleniyorum, son objektiflik kırıntılarını kurtarmaya çalışalım hep beraber." dedi.

"Hakem katliamının ucundan döndük"

Fatih Karagümrük maçında hakem hatalarına rağmen kazandıklarını altını çizen Baki, "Adaletin bekçisi olan rakibimiz bir program yapacaktı hatırlarsınız. Önümüzdeki salı günü bu programı yapmalarını öneriyorum. Birikmişleri de masaya koyun da hep beraber hesabı keselim. Avrupa'daki liglerde çok rahat gol olarak verilecek pozisyonda golümüze faul verildi. Ciddi anlamda hakem katliamının ucundan döndük. Hakem katletti de takım refleks gösterdi. Hakem katletse de takımımız, iki turnuvada da sonuna kadar gidecek büyük bir takım refleksi gösterdi ve bu sayede geri döndük." dedi.

"Hala ayaktayız"

Sarı lacivertli taraftarın protestolarına da değinen Baki, "Taraftarlarda birikmiş bir travma var, 9. yıla giriyoruz. Bize yapsınlar. Sahada oynanırken Fenerbahçe oyuncusunu ıslıklamanın kime ne yararı var? Hala ayaktayız ve iki kupada yolumuza devam ediyoruz. Takımın etrafında kenetlenmelerini rica ediyorum." dedi.

Zaniolo'nun teklifi hakkında

Galatasaray AŞ Başkanvekili Erden Timur'un Fenerbahçe'nin Nicolo Zaniolo'ya yaptığı teklifi açıklaması hakkında Baki; "Bazen menajerlerin, bazen de kulüp yetkililerinin teklif artırmak için belge gönderdiği oluyor. Bizim elimizde de var. Ancak bunları büyük bir zafermiş gibi göstermek, büyük bir raconsuzluk bana göre."

Senin için hazırladığımız haberler