Fenerbahçe'de taraftarın merakla beklediği transfer eski Uşaklı oldu!

10.09.2024 - 19:46 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 20:12

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü pivot transferinde daha önce ülkemizde de forma giyen Khem Birch isminde sona geldi.

Fenerbahçe'de taraftarın merakla beklediği transfer eski Uşaklı oldu!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da uzun süredir merak edilen pivot transferinde son aşamaya geldi.

Fenerbahçe'de iki uzun ayrıldı

Sarı-Lacivertliler'de yaz aylarında pivot rotasyonundan; Jonathan Motley, Hapoel Tel Aviv'e ve Georgios Papagiannis ise AS Monaco'ya imza atarak takımdan ayrılmıştı.

Fenerbahçe'ye Kanadalı pivot

Sports Digitale'nin haberine göre; Fenerbahçe, son olarak İspanya Ligi ACB ekibi Basqet Girona forması giyen 31 yaşındaki pivot Khem Birch ile anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko'dan Samanic açıklaması!
Habere Git

Son sezonu İspanya'da geçirdi

Geçtiğimiz sezonun başında NBA ekibi San Antonio Spurs tarafından serbest bırakılan Kanadalı yıldız, sezon ortasında Girona'ya imza attı. İspanyol ekibi ile 12 maça çıkan Birch; 23.2 dakikada,8.8 sayı, 5.6 ribaunt ortalamaları ile oynadı.

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı çıkışını Uşak'ta yaptı

Avrupa basketboluna 2015-2016 sezonunda Basketbol Süper Ligi ekibi Uşak Sportif forması ile giriş yapan 2.06'lık Khem Birch, burada gösterdiği performans ile EuroLeague ekibi Olympiakos'a transfer oldu.

NBA 282 maça çıktı

2017-2023 yılları arası NBA'de Orlando Magic, Toronto Raptors ve San Antonio Spurs formaları giyen başarılı oyuncu; 5.0 sayı, 4.4 ribaunt, 1.0 asist ile mücadele etti.

İlgini Çekebilir
Efes'in yeni yıldızından Fenerbahçe yorumu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler