Efes'in yeni yıldızından Fenerbahçe yorumu!

09.09.2024 - 16:52 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 17:11

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in yeni transferi Vincent Poirier, Fenerbahçe Beko'nun yaz ayı hamleleri ile ilgili yorum yaptı.

Efes'in yeni yıldızından Fenerbahçe yorumu!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in yeni yıldızı Vincent Poirier önemli açıklamalara imza attı.

Real Madrid'ten transfer edildi

Anadolu Efes, 30 yaşındaki Frasız pivotu Real Madrid ile yollarını ayırdıktan kısa süre sonra sezon bitiminde kadrosuna kattığını açıklamıştı.

Poirier: "EuroLeague'de rekabet artacak"

Basketball Sphere'e konuşan 2.13'lük pivot bu sezon EuroLeague'de rekabet düzeyinin daha da artacağını "Geçen sezon EuroLeague çok rekabetçiydi. Özellikle yaz dönemindeki transferlere bakınca şunu söylemekten hiç çekinmiyorum ki önümüzdeki sezon çok daha çetin geçecektir." ifadeleri ile dile getirdi.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'te Larkin sakatlandı!
Habere Git

Poirier: "Fenerbahçe harika bir takım kurdu"

Fenerbahçe'nin iyi bir takım kurduğunu belirten deneyimli pivot "Fenerbahçe harika bir takım kurdu, halihazırdaki çekirdeklerine harika oyuncular eklediler. Derbilerin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz" dedi.

Poirier: "İstanbul'daki taraftar çok ateşli"

Takıma yeni katılan çaylak oyuncuların önemli bir çıkış yapmasını beklediğin belirten Poirier "Bizim kadromuza katılan bazı oyuncuların Avrupa tecrübesi yok (Stanley Johnson & Jordan Nwora). Onlar da kendilerini kanıtlamak isteyeceklerdir, bunu bize antrenmanlarda bile hissettiriyorlar. İstanbul’daki taraftarların çok ateşli olduğunu da biliyoruz. Maçlar çok yoğun bir atmosferde oynanacaktır, çılgın karşılaşmalar bizi bekliyor." dedi.

Real Madrid ile EuroLeague şampiyonluğu kazandı

3 sezondur Real Madrid forması giyen Vincent Poirier, İspanyol devinin 2022-2023 sezonunda kazandığı EuroLeague şampiyonluğunda önemli rol oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler