Fenerbahçe'ye yıldızından müjdeli haber geldi

25.01.2023 - 00:21 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 00:59

Euroleague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko sezon başından beri sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Nemanja Bjelica'nın antrenmanlara başladığını duyurdu.

Fenerbahçe'ye yıldızından müjdeli haber geldi

AJANSSPOR-HABER

Euroleague'in formda ekiplerinden temsilcimiz Fenerbahçe Beko bugün sevindirici bir haber paylaştı. Kulüp sezon başında kadroya katılan ama sakatlıklar nedeniyle henüz forma giyemeyen Nemanja Bjelica'nın antrenmanlara başladığını duyurdu.

Önümüzdeki hafta takım antrenmanlarına katılacak

Kulüpten yapılan açıklamada "Sporcumuz baldır bölgesindeki ödemin geçmesine yönelik tedavi ve bireysel idman programını takip etmektedir. Önümüzdeki hafta içerisinde kademeli olarak takım idmanlarına başlaması planlanmaktadır..." ifadelerine yer verildi.

Sakatlık kabusu oldu

Sırbistan'ın EuroBasket 2022 hazrılık kampında baldırından sakatlık geçiren yıldız uzunun sakatlığı sezon içinde tekrar nüksetmişti. Ağustos sonunda sakatlanan oyuncunun 1.5 ayda geri dönmesi beklenirken, uzayan iyileşme sürecinin ardından yıldız oyuncu ocak sonunda antrenmanlara başlayabildi.

İlgini Çekebilir
"Fenerbahçe dünyadaki en büyük basketbol markalarından biri"
Habere Git

Antrenmandan gelen sevindirici video

Fenerbahçe'de iz bıraktı

Sırp yıldız 2013-2014 sezonunun başında Fenerbahçe'ye katılmıştı. O dönem Caja Laboral forması ile Euroleague'nin tozunu attıran Bjelica, CSKA Moskova ve Barcelona'dan teklif almasına rağmen takımın başına geçen Zeljko Obradovic'in de etkisiyle Fenerbahçe'yi seçmişti.

Kariyerinin zirvesine burada çıktı

Fenerbahçe'deki ikinci sezonunda Avrupa kariyerinin zirvesine çıkan Sırp forvet, 2014-2015 sezonunda Euroleague'de sezonun en değerli oyuncusu seçildi ve aynı zamanda yılın beşine girdi. O sezon Fenerbahçe tarihinde ilk kez Final 4 oynarken, Bjelica 12 sayı, 8.4 ribaunt, 1.9 asist ve 18 verimililik puanı ortalaması tutturdu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Bjelica'nın sakatlık durumu hakkında bilgi verdi!
Habere Git

NBA'de şampiyon olup geldi

Fenerbahçe'de MVP sezonunun ardından NBA'in yolunu tutan Sırp yıldız ilk olarak Minnesota Timberwolves formasını terletti. Sonrasında 2018-2019 sezonunda Sacramento Kings'e geçen yıldız basketbolcu bireysel olarak NBA kariyerinin zirvesine burada çıktı. Son olarak geçen sezon Golden State Warriors forması ile NBA'de şampiyonluk yaşayan oyuncu, bu başarıyı elde eden ve kariyerinde daha önce Euroleague MVP'si bulunan ilk isim oldu.

Sakatlık listesi can sıkıyor

Aralık ayının son haftası kasığından ameliyat geçiren Tonye Jekiri en az 1.5 ay, Darüşşafaka maçında ayak bilek bağlarından sakatlanan İsmet Akpınar 2 hafta ve antrenmanda Hamstring sakatlığı yaşayan Tarık Biberovic'in 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler