Fenerbahçe Beko, Nemanja Bjelica'nın Baldır Bölgesinde Ödem Tespit Edildiğini Açıkladı

16.01.2023 - 17:56 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 18:02

Fenerbahçe haberleri... Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Beko, Nemanja Bjelica'nın baldır bölgesinde ödem tespit edildiğini açıkladı. Detaylar.

Fenerbahçe Beko, Nemanja Bjelica'nın Baldır Bölgesinde Ödem Tespit Edildiğini Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko, Nemanja Bjelica'nın baldır bölgesinde ödem tespit edildiğini duyurdu.

Baldır bölgesinde ödem tespit edildi

Kulüpten yapılan açıklamada, "Bir süredir kendisi için belirlenen bireysel idman ve tedavi programını takip eden ve bu süreç kapsamında bu hafta takım idmanlarına dahil olması planlanan Nemanja Bjelica, yaptığı bireysel antrenman esnasında daha önce sakatlık yaşadığı bacağında ağrı hissetmiş ve yapılan kontroller sonucunda baldır bölgesinde ödem tespit edilmiştir.

Bjelica tedavi ve bireysel idman programını takip edecek

Sporcumuz, bu bölgedeki ödemin geçmesine yönelik tedavi ve bireysel idman programını takip etmektedir.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus taraftarı duydu... Arda Güler gerçekleri
Habere Git

Kademeli olarak takım idmanlarına başlayacak

Durumu günlük olarak değerlendirilecek olan Nemanja Bjelica’nın önümüzdeki hafta içerisinde kademeli olarak takım idmanlarına başlaması planlanmaktadır" ifadelerine yer verildi. 

Dimitris Itoudis'ten Bjelica açıklaması

Öte yandan, Fenerbahçe Başantrenörü Dimitris Itoudis, Frutti Extra Burasspor2u deplasmanda mağlup ettikleri karşılaşma sonrası Bjelica'nın durumu hakkında açıklamalarda bulundu. 

Itoudis, "Nemanja Bjelica konusunda bana son olarak takıma dahil olmaya çok yakın olduğu ancak yakın zamanda aşilinde bir şey hissettiği söylendi ve bununla ilgili daha detaylı bir gözlem yapılıyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Aslan'da 8 oyuncu yok! İşte Alanyaspor kamp kadrosu...
Habere Git

Fenerbahçe Beko'nun rakibi Monaco

Öte yandan Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde (Euroleague) 19 Ocak Perşembe günü saat 20.45'te Fransız ekibi Monaco ile sahasında karşılaşacak. Sarı-lacivertli takım Euroleague'de oynadığı 19 maçta 12 galibiyet ve 7 beraberlikle 3. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler