Fenerbahçe ve Trabzonspor'a Afrika Kupası'ndan kötü haber!

02.02.2024 - 23:50 | Son Güncellenme: 02.02.2024 - 23:59

Fenerbahçe ve Trabzonspor'a kötü haber Afrika Uluslar Kupası'ndan geldi! Bright Osayi Samuel ve Paul Onuachu'nun forma giydiği Nijerya, yarı finale yükseldi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'a Afrika Kupası'ndan kötü haber!

AJANSSPOR HABER

Afrika Uluslar Kupası çeyrek final mücadelesinde Nijerya, Angola'yı 1-0 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı. Bu sebeple Trabzonspor'un golcüsü Paul Onuachu'nun Bordo-Mavililere, Bright Osayi Samuel'in ise Fenerbahçe'ye dönüşü uzadı.

En az 1 hafta daha yoklar

Nijerya, Afrika Kupası'nda yoluna yarı finalde devam ediyor. Nijerya, yarı finaldeki rakibini beklerken, maçın oynanacağı tarih de 7 Şubat olarak duyuruldu. Bu sebeple Nijerya'da forma giyen Bright Osayi Samuel ve Paul Onuachu'nun Türkiye'ye dönüşü en az 1 hafta daha uzadı.

Afrika Uluslar Kupası'nda final tarihi

Afrika Kupası'nda final maçı 11 Şubat tarihinde oynanacak. Eğer Nijerya, yarı finaldeki rakibini elemeyi başarırsa, Afrika ekibinde forma giyen Süper Lig futbolcularının takımlarına dönüş tarihi 11 Şubat'a kadar uzamış olacak.

İlgini Çekebilir
Lincoln Henrique'nin yeni takımı belli oldu
Habere Git

Süper Lig'den 4 isim devam ediyor

Nijerya'nın Afrika Kupası'nda yoluna devam etmesi sebebiyle Süper Lig'de forma giyen 4 futbolcunun da takımlarına dönüşü uzadı. Nijerya'da forma giyen Süper Lig futbolcuları ise şu şekilde:

  • Paul Onuachu - Trabzonspor
  • Bright Osayi Samuel - Fenerbahçe
  • Ahmed Musa - Sivasspor
  • Kenneth Omeruo - Kasımpaşa

1 isim geri dönüyor

Angola'da forma giyen Corendon Alanyaspor futbolcusu Loide Augusto, ülkesinin Nijerya'ya elenmesi sonucu kısa süre içerisinde takımına geri dönmüş olacak.

Senin için hazırladığımız haberler