Lincoln Henrique'nin yeni takımı belli oldu! Brezilya'ya transfer...

02.02.2024 - 21:29 | Son Güncellenme: 02.02.2024 - 21:34

Süper Lig devi Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerden olan Lincoln Henrique'nin Brezilya ekibi Bragantino'ya satın alma opsiyonuyla kiralandığı açıklandı.

Lincoln Henrique'nin yeni takımı belli oldu! Brezilya'ya transfer...

AJANSSPOR HABER

Devre arasında yaptığı transferleriyle kadroyu güçlendiren Fenerbahçe, bir yandan da ayrılacak isimler için görüşmelerini sürdürüyor. Kanarya'da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Lincoln Henrique'nin yeni takımı açıklandı. Detaylar...

Lincoln, Brezilya'ya transfer oldu

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe, Lincoln Henrique'yi Brezilya ekibi Bragantino'ya satın alma opsiyonuyla kiraladı.

Ankaragücü istedi

 MKE Ankaragücü yönetimi bu hafta içinde Lincoln Henrique transferi için İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile görüşmeler gerçekleşti. İki tarafta anlaşma sağlanamadı.

10 ay sonra sahalara döndü

Lincoln Henrique'nin uzun süren sakatlığı sonrası Fenerbahçe ilk yarıda lisansını dondurmuştu. Kupada Adanaspor maçıyla sahalara dönen Brezilyalı oyuncu maçı 1 gol ve 1 asist ile tamamlamıştı.

Geçen sezon 35 maçta forma giydi

Bu sezon sakatlığı nedeniyle ilk yarıda lisansı dondurulan Lincoln Henrique, geçen sezon ise 35 karşılaşmada forma giymiş, 2 gol, 8 asistlik performans sergilemişti. 

Senin için hazırladığımız haberler