Fenerbahçe ve Galatasaray o 2 transfer için TFF'de!

01.02.2022 - 16:49 | Son Güncellenme: 01.02.2022 - 17:30

Fenerbahçe, transfer etmek istediği sol bek Ghislain Konan için Galatasaray ise Erick Pulgar için TFF'ye gitti... Pulgar kimdir, Konan kimdir? İşte detaylar...

Fenerbahçe ve Galatasaray o 2 transfer için TFF'de!

AJANSSPOR ÖZEL HABER

Galatasaray, Pulgar transferini yapmak için Fenerbahçe ise Ghislain Konan transferi için TFF'ye gitti. İki ekip yeni transferlerinin sözleşme girişimlerini başlattı. Sol bek bölgesinde oynayan Konan ve önlibero olan Pulgar'ın kış döneminde İstanbul ekiplerine katılması bekleniliyor.

Ghislain Konan kimdir?

27 Aralık 1995 doğumlu Fildişili Ghislain Konan, futbola ülkesinin ASEC Mimosas takımında başladı. Portekizli Vit. Guimarães'e transfer olan oyuncu, Ligue 1 ekiplerinden Stade Reims ile 1 Temmuz 2018'de sözleşme imzaladı. Stade Reims, 26 yaşındaki sol bek için Portekiz takımına, 4 Milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Bu sezon Ligue 1 takımı ile 17 karşılaşmada görev alan Ghislain Konan, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da arkadaşlarına gol pası verdi. Kariyeri boyunca 165 maçta forma giyen tecrübeli sol bek, 3 kez gol sevinci yaşadı, 10 kez de asist kaydetti.
 

 

Erick Pulgar kimdir?


Erick Pulgar, tam adıyla Erick Antonio Pulgar Farfan; 15 Ocak 1994 tarihinde Şili'nin Antofagasta kentinde dünyaya geldi. 28 yaşındadır ve merkez orta saha ile önlibero hattında oynayabilmektedir. Akranlarının futbola ilgisinden ötürü küçük yaşlardan itibaren tüm dünyayı kasıp kavuran bu spor dalına merak sardı. Uzun boyu ve güçlü yapısıyla arkadaşları arasından kolaylıkla sıyrılan Pulgar, ilk etapta ülkenin amatör takımlarında mücadele etti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a müjde! TFF'den 'Pulgar Kanunu'
Habere Git

Çocuk yaşta Miramar Sur Este'de oynadı. Buradaki performansı onu doğduğu kentin en büyük takımına; yani Antofagasta'ya taşıdı. İlk kez bu takımda profesyonel olduğunda henüz 19 yaşındaydı. 4 yıl süreyle Antofagasta'da kaldıktan sonra ülkenin lokomotif kulüplerinden Universidad Catolica'ya bedelsiz olarak transfer oldu. 9 yıllık profesyonel futbol hayatının en çarpıcı başarısını da bu yıllarda elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler