Fenerbahçe transferde önce içine bakacak! İmza an meselesi...

16.12.2022 - 08:52 | Son Güncellenme: 16.12.2022 - 08:57

Fenerbahçe, sezon sonu sözleşmesi biten Altay Bayındır, Enner Valencia,Miha Zajc,Ezgjan Alioski ve talipleri bulunan Miguel Crespo, İsmail Yüksek ile masada. İşte isim isim son durum...

Fenerbahçe transferde önce içine bakacak! İmza an meselesi...

AJANSSPOR HABER

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde son 16'ya kaldı, Süper Lig'de 29 puanla lider durumda. Sarı lacivertli birçok futbolcu, başarılı performansları nedeniyle şimdiden transferin gözdesi olmuş durumda.

Fenerbahçe'de 4 futbolcunun sözleşmesi bitiyor

Fenerbahçe sezon sonu serbest kalacak kaptan Altay Bayındır, golcü Enner Valencia ve orta saha Miha Zajc ile yeni sözleşme imzalamak istiyor. Ayrıca kiralık olarak gelen Ezgjan Alioski'nin takımda kalması için çaba gösterilecek.

Miguel Crespo ve İsmail Yüksek'e Avrupa'dan talipler var

Portekizli Miguel Crespo ve Jesus yönetiminde büyük sıçrama yaparak A Milli takım forması da giyen İsmail Yüksek ise Avrupa takımlarının gözdesi durumunda. Fenerbahçe, düşük maaş alan bu iki futbolcunun şartlarını düzelterek daha uzun süreli bir sözleşmeye imza attırmayı düşünüyor. 

İlgini Çekebilir
Karagümrük'ün hedefi Fenerbahçe'nin eski yıldızı
Habere Git

Altay Bayındır için imza an meselesi

Sabah'ın haberine göre isim isim transferde son durum şöyle...  Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Altay Bayındır'a ayrı önem veriyor ve mutlaka takımda kalmasını istiyor. Takımın en az kazanan oyuncularından olan Altay Bayındır'a yerli futbolculara verilen en yüksek para teklif edildi. Kısa sürede 4 yıllık imzanın atılması bekleniyor.

Enner Valencia'nın önceliği Fenerbahçe

Haziran oyunda sözleşmesi bitecek oyunculardan Enner Valencia, Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Özellikle Premier Lig'den bir kaç takımın oyuncuyu istediği biliniyor. Futbolcunun menajeri önceliği Fenerbahçe'ye vereceklerini söyledi. 33 yaşındaki Ekvadorlu futbolcunun İstanbul'da mutlu olması imza ihtimalini arttırıyor. Valencia'nın Fenerbahçe'nin 1+1 yıllık sözleşme önerisine olumlu yanıt vermesi bekleniyor.

Miha Zajc ile ilerleme kaydedildi

Yine sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolculardan Sloven orta saha Miha Zajc ile görüşmeler sürüyor. Özellikle İsmail Kartal döneminde büyük çıkış yakalayan futbolcu bu sezon ilk 11'deki yerini kaptırdı. Sarı lacivertliler sözleşme görüşmelerinde önemli mesafe kaydetti. Ancak anlaşma sağlanmazsa sezon bitmeden ocak ayında satış yapılması söz konusu olabilir.

İlgini Çekebilir
Dünya Kupası'nda Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi geride bıraktı
Habere Git

Ezgjan Alioski kalmak istiyor

Kuzey Makedonyalı sol bek Ezgjan Alioski, Al-Ahli'den kiralık olarak geldiği Fenerbahçe'de kısa sürede sevilen isimlerden biri olmayı başardı. Oyuncudan memnun olan sarı lacivertliler anlaşmayı kalıcı hale getirmek istiyor. Ezgjan Alioski de Suudi Arabistan yerine Fenerbahçe'de oynamaya sıcak bakıyor.

Miguel Crespo için teklifler var

Portekizli Miguel Crespo orta alanda gerek hırsı gerekse bitmeyen enerjisiyle Jorge Jesus'un vazgeçmediği futbolculardan biri. Diğer yabancı gutbolculara göre daha düşük bir maaş alan Crespor için Avrupa'dan teklifler bulunuyor. 2024 yılında sözleşmesi bitecek oyuncunun maaşında iyileştirme yapılarak sözleşme süresinin uzatılması için teklif yapıldı. Yanıt bekleniyor. Eğer olumlu yanıt gelmezse yaz aylarında satışı yapılabilir.

İsmail Yüksek'in maaşı artacak

Geçen sezonu Bursaspor'da kiralık olarak geçirdikten sonra Jorge Jesus'un gelişiyle İsmail Yüksek'in kaderi değişti. Önce Fenerbahçe sonra A Milli Takımı'nda başarılı maçlar çıkaran oyuncu yılda 250 bin kazanıyor. Sözleşmesi 2025 yılında sona erecek futbolcunun maaşında iyileştirme yapılarak yeni sözleşme imzalanması için masaya oturulacak.

 

Senin için hazırladığımız haberler