Karagümrük, Gençlerbirliği'nden Barış Alıcı'yı Transfer Etmek İstiyor

15.12.2022 - 23:38 | Son Güncellenme: 15.12.2022 - 23:50

Süper Lig takımı Fatih Karagümrük, kanat transferi için düğmeye bastı ve listesine Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Barış Alıcı'yı aldı. İşte detaylar...

Karagümrük, Gençlerbirliği'nden Barış Alıcı'yı Transfer Etmek İstiyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük transferde atağa geçti. İtalyan teknik adam Pirlo yönetimindeki İstanbul temsilcisi listesine Gençlerbirliği'nde forma giyen Barış Alıcı'yı ekledi. 

Samsunspor da istedi

Başkent temsilcisinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Barış Alıcı ile 1. Lig takımı Yılport Samsunspor da ilgilendi ve girişim yaptı. 

Fenerbahçe'de aradığını bulamadı

Altınordu altyapısında yetişen ve A Takım'a yükselen Barış Alıcı, 2018-19 sezonu yaz transfer döneminde 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye gitti. Sarı-Lacivertli kulüpte istediği şansı bulamayan 25 yaşındaki kanat oyuncusu sırasıyla Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor ve Westerlo'ya kiralandı. Fenerbahçe'de 15 maçta görev alan Barış, 1 de asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Gençlerbirliği tahtayı açıyor! İşte ilk transfer...
Habere Git

Gençlerbirliği'nde kendini buldu

2021-22 sezonu öncesinde bonservisiyle birlikte Gençlerbirliği'nin yolunu tutan Barış Alıcı, al-karalarda 51 karşılaşmada oynadı ve 11 gol ile 12 asist kaydetti.

Gençlerbirliği'nin transfer yasağı kalktı

Öte yandan Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, transfer yasağını kaldırdıklarını ve Arda Güler'in bonservisindeki yüzde 20'lik hak için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı. 

Konuyla ilgili Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, "2,5 milyon euro alacağız. İşimize yarayacak oyuncuları kiralık olarak gönderecekler. Biz de 4 genç oyuncumuzu verdik" dedi.

Karagümrük'te 4 isimle yollar ayrıldı

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te ise Caner Erkin, Burak Bekaroğlu, Jimmy Durmaz ve Steven Caulker ile yollar ayrıldı.

Karagümrük, sezon başında Caulker'ı, Fenerbahçe ile sözleşmesini feshetmesinin ardından bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. İstanbul ekibinde 7 maça çıkan 30 yaşındaki stoper, bir kez ağları havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler