Fenerbahçe taraftarı Sırbistan'da da Zeljko Obradovic'in arkasında

26.10.2023 - 20:52 | Son Güncellenme: 26.10.2023 - 21:33

EuroLeague'de Zeljko Obradovic'in çalıştırdığı Partizan KK derbi mücadelesinde Kızılyıldız ile karşı karşıya geliyor. Stark Arena'da Türk seyirciler dikkat çekti.

Fenerbahçe taraftarı Sırbistan'da da Zeljko Obradovic'in arkasında

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in 5. haftası büyük Sırp derbisine sahne oluyor. Partizan KK ve Kızılyıldız, Stark Arena'da kozlarını paylaşıyor. Seyirciler arasında ülkemizden isimler de var.

Fenerbahçeliler Obra'yı desteklemeye geldi

İki Fenerbahçe taraftarı Partizan'ı çalıştıran eski koçları Zeljko Obradovic'i desteklemek için Stark Arena tribünlerinde üzerinde Sırp koçun fotoğraflarının olduğu tişörtleri ile yerlerini aldılar.

Alman futbol efsanesi de EuroLeague hayranı çıktı

Alman futbolu ve Bayern Münih tarihinin efsane orta shaları arasında yer alan Bastian Schweinsteiger zorlu derbiyi izlemek için Stark Arena'da yerini alan isimler arasındaydı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe taraftarı Sırbistan'da da Obra'nın arkasında!
Habere Git

20 bine yakın seyirci tribünde

İki takıma da ev sahipliği yapan Stark Arena bu karşılaşmada Partizan'a ev sahipliği yapıyor. Srıbistan'ın başkenti bulunan Belgrad'ta19.300 kapasiteli salonun karşılaşmada full olduğu biliniyor.

İlk derbiler paylaşılmıştı

EuroLeague tarihinde ilk kez geçtiğimiz yıl karşı karşıya gelen Sırp devleri normal sezonda karşı karşıya geldikleri 2 maçın ilkinden; Kızılyıldız 76-73, ikincisinden ise Partizan 79-78 galip ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler